Makro biedt horeca en gasten reserveringstool DISH gratis aan


Groothandel – De Nederlandse horeca bereidt zich voor op de opening per 1juni. Onder voorwaarden, zoals de noodzaak om klanten te laten het reserveren. Makro wil daarbij helpen en zet daarvoor de reserveringstool DISH gratis in.

Al honderden cafés, terrassen en restaurants werken via het platform DISH, zo laat Makro weten. De reserveringstool, die begin dit jaar nog de Foodservice Marketing Award won, is zeker nu een handig en onmisbare reserveringstool. Want reserveren voor een horecabezoek wordt voorlopig de nieuwe standaard. Met DISH krijgen gebruikers toegang tot verschillende online diensten, waarondr de reserveringstool.

Makro stelt, om horecaondernemers in deze periode te steunen, een DISH-abonnement gratis beschikbaar voor alle horecaondernemers, ook voor niet-klanten van Makro. Frank Repko, CMO van Makro: “Met DISH steken we horecagelegenheden een hart onder de riem en maken we de ondernemers slagvaardiger in deze lastige periode – zowel binnen in hun zaak als op het terras. Bovendien zorgen onze digitale oplossingen ervoor dat de bedrijven efficiënter kunnen werken en beter bereikbaar zijn.”

Makro-pashouders

Nu de horeca weer opengaat, zijn de zeventien Makro-vestigingen weer uitsluitend toegankelijk voor Makro-pashouders. De tijdelijke ruimte die consumenten werd geboden hun noodzakelijke boodschappen te doen, wordt per die datum beëindigd. 1 juni wordt ook de datum waarop Makro de horecaklanten weer zes dagen per week vers gaat beleveren. Ondernemers die een pas willen aanvragen kunnen dit doen in de vestigingen en via de website van Makro.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeca en catering blij met verdere verruiming

Coronamaatregelen – Cateraars en horecabedrijven zijn blij met de verdere verruiming die vandaag is ingegaan. Per 1 juli geldt er geen limiet meer voor het aantal bezoekers per bijeenkomst.De anderhalve meter afstand is nu uitgangspunt.

Lees bericht

‘ING verwacht voor 2021 6.500 tot 10.000 faillissementen’

Analyse – ING Economisch Bureau verwacht dat door de coronacrisis het aantal faillissementen in 2021 kan verdubbelen of zelfs verdrievoudigen ten opzichte van 2019. Als 1,5% tot 2,5% van de bedrijven voor 2021 bankroet gaat betekent dit het faillissement voor zo’n 6.500 tot 10.000 bedrijven. In 2019 ging 0,8% van de bedrijven failliet.

Lees bericht

‘Vriesvers vlees als alternatief voor vers, zeker in opstartfase’

Horeca - Vers is in de horeca vaak favoriet. Opstarten en opschalen van de horeca wil je als ondernemer echter het liefst doen met zo min mogelijk risico op derving. Diepvries kan dan uitkomst bieden. Wie overschakelt op vriesvers van Smart Choice zal snel de voordelen zien én de klanttevredenheid behouden, is de overtuiging van Max Maassen, accountmanager Supply Solutions...

Lees bericht‘Branches zien onduidelijkheden bij noodverordeningen’

Coronamaatregelen – De brancheorganisaties Vereniging Chinees-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO), vakvereniging Professionele Frituurders (ProFri) en Nederlands Horeca Gilde (NHG) luiden de noodklok omdat er zoveel onduidelijkheid bestaat over de begrippen ‘zelfstandige functie’ en of ‘afzonderlijke ruimtes’ in horecabedrijven, dat de regels overal verschillend worden uitgelegd.

Lees bericht

Deliveroo geeft klanten mogelijkheid horeca fooi te geven

Bezorgdienst – Bezorgservice Deliveroo heeft een nieuwe maatregel genomen om lokale restaurants te steunen. Vanaf vandaag bieden zij klanten de mogelijkheid om een fooi te geven aan het restaurant waar ze hebben besteld. Deliveroo heeft daarvoor een nieuwe functie op het platform gelanceerd waarmee klanten hun rekening naar boven kunnen afronden.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid