Makro creëert twee ‘anderhalvemeter’-oplossingen voor horeca


Horeca – Makro Nederland heeft in samenwerking met standbouwer Brandt & Fernhout een tweetal eenvoudige oplossingen bedacht voor de horeca in een anderhalvemetersamenleving. De oplossingen zijn vanaf dit weekend beschikbaar en gericht op het veilig serveren van maaltijden bij afhalen en om beschermd straks te kunnen zitten in het restaurant.

Op heel veel plaatsen worden momenteel creatieve ideeën bedacht voor het herinrichten van horecalocaties. Soms zijn die ideeën ingrijpend en vragen ze om behoorlijke verbouwingen. Maar soms zijn ze ook eenvoudig en gemakkelijk en betaalbaar te realiseren. Makro heeft met de standbouwer met name naar een oplossing gezocht in die laatste categorie.

Veilig

Voor het veilig serveren van afhaalmaaltijden werd een systeem ontwikkeld dat eenvoudig is neer te zetten en gemakkelijk kan worden verwijderd. De mobiele unit is daarnaast gemakkelijk schoon te maken en in eigen stijl aan te passen. De tweede oplossing van het verplaatsbare scherm is ontwikkeld om tussen tafels te plaatsen ter bescherming van de gasten. Het beschermscherm is gemaakt van pvc-folie. Omdat het licht van gewicht is, kan het gemakkelijk worden verplaatst en afhankelijk van de inrichting worden verschoven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Makro komt met nieuw digitaal magazine Groots

Groothandel - Makro Nederland komt met een nieuw digitaal magazine genaamd Groots. Vanavond werd het eerste exemplaar tijdens een live workshop gepresenteerd. De workshop werd verzorgd door Michelinsterrenchef Soenil Bahadoer van restaurant de Lindenhof die ook in de eerste editie centraal staat. Hij deelde tijdens de uitzending zijn verhaal achter zijn ‘klassieker’ rendang met jus van blanke soja en gemberbierijs.

Lees berichtTheFork lanceert eerste podcastreeks: FoodForkast

Podcast - Reserveringssite TheFork lanceert vandaag haar eerste podcastreeks: FoodForkast. The Fork is met de podcast gestart om in deze uitdagende tijd zowel gasten als restaurateurs te inspireren met actuele onderwerpen uit de restaurantindustrie en een blik te werpen op toekomstige ontwikkelingen.

Lees bericht

Chef-kok Klaver ontwikkelt culinaire gerechten met 3 weken houdbaarheid

Culinair - Smaakvolle, knapperige gerechten van restaurantkwaliteit met een houdbaarheid van twee tot drie weken. Onmogelijk? Chef-kok Nico Klaver van restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen, bewijst het tegendeel met Ami Culinaire. In coronatijd ontwikkelde hij een lijn voorverpakte gerechten, die de strijd aankan met een versbereid culinair gerecht op tafel.

Lees bericht


Makro en Oud Reuchlin & Boelen foundingpartners van Gastvrij Rotterdam

Beurzen - Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam heeft twee nieuwe founding partners aan zich verbonden. Oud Reuchlin &  Boelen is voor de 8e editie van de horecabeurs in september dit jaar de wijnpartner voor de beurs en daarnaast heeft Makro Nederland zich voor de komende drie edities als Founding Partner aan het gastronomisch platform verbonden. Gastvrij Rotterdam kent met de twee nieuwe in...

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid