Makro creëert twee ‘anderhalvemeter’-oplossingen voor horeca


Horeca – Makro Nederland heeft in samenwerking met standbouwer Brandt & Fernhout een tweetal eenvoudige oplossingen bedacht voor de horeca in een anderhalvemetersamenleving. De oplossingen zijn vanaf dit weekend beschikbaar en gericht op het veilig serveren van maaltijden bij afhalen en om beschermd straks te kunnen zitten in het restaurant.

Op heel veel plaatsen worden momenteel creatieve ideeën bedacht voor het herinrichten van horecalocaties. Soms zijn die ideeën ingrijpend en vragen ze om behoorlijke verbouwingen. Maar soms zijn ze ook eenvoudig en gemakkelijk en betaalbaar te realiseren. Makro heeft met de standbouwer met name naar een oplossing gezocht in die laatste categorie.

Veilig

Voor het veilig serveren van afhaalmaaltijden werd een systeem ontwikkeld dat eenvoudig is neer te zetten en gemakkelijk kan worden verwijderd. De mobiele unit is daarnaast gemakkelijk schoon te maken en in eigen stijl aan te passen. De tweede oplossing van het verplaatsbare scherm is ontwikkeld om tussen tafels te plaatsen ter bescherming van de gasten. Het beschermscherm is gemaakt van pvc-folie. Omdat het licht van gewicht is, kan het gemakkelijk worden verplaatst en afhankelijk van de inrichting worden verschoven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Grote inhaalslag horeca in 2022 met ruim 30% volumegroei

Analyse - Gedurende dit jaar vindt er in de horeca een grote inhaalslag plaats met een verwachte volumegroei van 30% tot 35%. Ondanks de forse groei zal de horecasector naar verwachting pas in 2023 volledig zijn hersteld van de coronapandemie. Dit blijkt uit het nieuwe vooruitzicht horeca van ING Research.

Lees bericht
Nikkei cuisineconcept BlueBlood opent in Den Haag

Restaurant - Dit voorjaar opent BlueBlood haar deuren in het centrum van Den Haag. Met de komst van BlueBlood aan de Zeestraat wordt het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in internationale steden als Dubai, Barcelona en Londen, naar de hofstad gehaald. Hierbij staan de smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal.

Lees berichtRCE kondigt tweede nieuwe Loetje aan in één week

Formulenieuws - Ondanks de crisis gaat Restaurant Company Europe (RCE) door met het openen van locaties. Na eerdere berichten over Loetje Reeuwijk en de opening van een nieuwe Stan in Maastricht kondigt het bedrijf deze week ook de opening van de tweede Loetje aan, in Vught. Deze nieuwe locatie opent na een grondige verbouwing komende zomer.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid