Makro trakteert medewerkers op ‘Rondje van de zaak’


Groothandel – Medewerkers van de Makro krijgen €20,- om te besteden bij hun eigen favoriete lokale zaak. De groothandel wil op die manier laten zien dat zij ondernemende Nederland steunen. Makro steekt met deze actie zowel de eigen medewerkers als de zelfstandig ondernemers in Nederland een hart onder de riem.

Makro is een groothandel voor ondernemend Nederland en wil midden in de samenleving staan. Reden voor de groothandel om de medewerkers van 9 t/m 13 oktober €20,- te laten besteden bij hun favoriete lokale zaak. Dat kunnen horecagelegenheid zijn, of een slager of een bakker. Maar ook kappers of nagelstudio’s kunnen worden uitgezocht door de medewerkers. Op deze manier wil Makro laten zien dat zij er zijn voor heel ondernemend Nederland.

Dag van de Eigen Zaak

Deze actie is in aanloop van de Dag van de Eigen Zaak op 13 oktober, waarbij de zelfstandig ondernemer centraal staat. Met dit ‘rondje van de zaak’ bedankt Makro ook de medewerkers voor hun inzet in de afgelopen maanden tijdens de coronamaatregelen. Doordat de actie samen met de moederorganisatie METRO AG is opgezet, is het bereik van de actie groot. Niet alleen Makro Nederland vergoedt twintig euro per medewerker, maar heel Makro en METRO over de hele wereld.

Vijfde jaar

Al voor het vijfde jaar op rij biedt Makro samen met METRO alle onafhankelijke bedrijven een podium via de Dag van de Eigen Zaak. Op die dag wordt iedereen uitgenodigd om actief hun favoriete bedrijf te steunen, door te genieten van iets dat ze leuk vinden en door producten en diensten bij hen te kopen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecagroothandels weer open voor particulieren

Groothandel - Op woensdag 14 oktober heeft het Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL), de koepelorganisatie van supermarkten en foodservicebedrijven, op verzoek van de overheid bekend gemaakt dat zelfbedieningsgroothandels per donderdag 15 oktober weer toegankelijk zijn voor particulieren. Een einddatum is op dit moment nog niet bekend.

Lees berichtCoronamaatregelen treffen Sligro fors

Groothandel – De COVID-19-uitbraak en de daarop volgende overheidsmaatregelen hebben grote effecten gehad op de afzetmarkten van Sligro. Zowel in Nederland als in België werd de Sligro Food Group fors getroffen. Over het eerste half jaar in 2020 realiseerde de Brabantse groothandel een omzet van €943 miljoen, een daling van bijna 17 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Lees berichtGroothandels per 1 juni weer gesloten voor particulieren

Groothandels - De Nederlandse foodservicegroothandels zijn per 1 juni weer alléén open voor pashouders. Dat heeft het Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL) dinsdagmorgen bekend gemaakt. Sinds 19 maart konden ook particulieren voor hun dagelijkse boodschappen bij de zelfbedieningsgroothandels terecht als gevolg van de grote drukte bij supermarkten en de grote versvoorraden in de foodservicebranche.

Lees bericht

Groothandels openen hun zb-locaties voor consumenten

Groothandel – De zelfbedieningslocaties van onder andere Makro, Sligro, Hanos gaan tijdelijk de deuren openen voor consumenten. Ook de andere groothandels, zoals GEPU, openen hun zb-locaties. De openstelling maakt deel uit van het noodpakket dat de levensmiddelensector eerder deze week presenteerde aan minister-president Mark Rutte.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid