Marcel Mourmans, grondlegger van Mora overleden


Foto bij: Van Geloven

Persoonlijk – Grondlegger Marcel Mourmans van snackfabrikant Mora is dinsdagavond op 85-jarige leeftijd overleden. Snackfabrikant Van Geloven, waartoe het merk Mora al lange tijd behoort, maakt daarvan melding.

In het overlijdensbericht schrijft Van Geloven: ‘Marcel Mourmans begon op 15-jarige leeftijd met het maken van kroketten en heeft dat uit kunnen bouwen tot het succes dat Mora nog steeds is. Na de verkoop van Mora aan Unilever is hij actief gebleven door te participeren in verschillende bedrijven. Anderhalf jaar geleden, midden in de coronaperiode, stopte hij zelf met werken toen hij voelde dat zijn fysieke kracht minder werd. Marcel Mourmans werd geroemd als ondernemer die durf met visie combineerde en een sociaal hart had voor zijn medewerkers. Na overname van Van Geloven en tot op de dag van vandaag is de Mora trots en het diep respect voor de heer Mourmans voelbaar in de Mora fabriek in Maastricht’.

Bron: Van Geloven/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McCain Foods neemt Scelta Products over

Overname - McCain Foods heeft Scelta Products, Nederlands producent van diepgevroren snackproducten op basis van groenten, overgenomen. Hiermee voegt McCain waarde toe aan haar groeiende business in plantaardige hapjes en snacks.

Lees bericht
Van Geloven opent nieuwe fabriekshal in Maastricht

Industrie – Snackfabrikant Van Geloven opent vandaag in Maastricht een nieuwe fabriekshal om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar snacks in de Benelux en om moederbedrijf McCain Foods te kunnen voorzien van kaassnacks voor haar out-of-home klanten zoals internationale fastfoodketens.

Lees bericht


Van Geloven opent nieuwe fabriek in Maastricht

Snacks - Snackfabrikant Van Geloven opent 8 oktober de nieuwe fabriekshal in Maastricht. De uitbreiding is nodig om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar snacks in de Benelux en om moederbedrijf McCain Foods te kunnen voorzien van innovatieve kaassnacks voor haar out-of-home klanten zoals de bekende internationale fastfoodketens.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid