Marcin Dobrock nieuwe topman Mondelez Benelux


Marcin Dobrock wordt nieuwe Vice President & Managing Director van Mondelēz International Benelux

Benoeming - Mondelēz International benoemt Marcin Dobrock als Vice President & Managing Director van Mondelēz International in de Benelux. Hij volgt in die functie Jan Willem Balk op.

Dobrock zal zijn huidige functie als Senior Director & Managing Director van Polen en de Baltische staten overdragen aan Robert Sas, de huidige Director Sales Small Format in Polen. Beide benoemingen gaan officieel in op 1 april 2023. Mondelēz International is een wereldspeler op het gebied van chocolade, koekjes, kauwgom, snoepgoed en poederdranken.

Naast zijn carrière bij Mondelēz International, heeft Dobrock ook waardevolle ervaring opgedaan op het gebied van marketing bij Nestlé en consulting bij Kearney. Hoewel hij van Poolse afkomst is, is hij opgegroeid in Nederland. Dobrock is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en heeft een Executive MBA-studie in innovatie in de voedingsindustrie gevolgd in Kopenhagen.

Jan Willem Balk, sinds 2017 Vice President & Managing Director van Mondelēz International in de Benelux, heeft besloten om nieuwe uitdagingen aan te gaan en een eigen bedrijf op te starten.

Bron: Mondelēz/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Overname - Het Brabantse premium chocolademerk Coco & Sebas heeft overeenstemming bereikt met de curator van Handelsonderneming Min B.V. over de doorstart van het grootste deel van de door haar geëxploiteerde Leonidas-winkels en de distributieactiviteiten in Roosendaal.

Lees bericht


Pauwels Engineering nieuwe eigenaar Lovechock

Overname - Om de toekomstvisie van het bedrijf te versterken heeft Lovechock BV de krachten gebundeld met het Belgische familiebedrijf Pauwels Engineering NV. Door de fusie kan Lovechock, dat op een duurzame wijze chocolade maakt, sneller groeien.

Lees bericht

Milka gaat samenwerking aan met Patissier Hidde de Brabander

Samenwerking – Milka spreekt van de grootste verandering in het merk sinds 25 jaar. Met een nieuwe merkcampagne en een aangepaste receptuur introduceert het chocolademerk de meest tedere chocolade ooit. Ter ere van deze vernieuwde formule ontwikkelt Milka samen met Meester Patissier Hidde de Brabander een recept voor de ‘Ultieme Milka Chocoladefondue’.

Lees berichtNestlé Internationaal maakt sterke groei door in 2021

Jaarcijfers - Voedingsconcern Nestlé heeft internationaal een sterk groei doorgemaakt in 2021. Dat blijkt uit de gepresenteerde jaarcijfers. Ook in Nederland presteerde het bedrijf goed. De categorieën koffie en dierenvoeding lieten een sterke groei zien, maar vooral ook in plantaardig eten en drinken deed het bedrijf het goed.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid