Mark Lemmens nieuwe Commercieel Directeur Smaak
_768_768_90.jpg)
Catering - Smaak Bedrijfscatering in Soest heeft Mark Lemmens benoemd tot Commercieel Directeur. Per 1 februari 2025 gaat Mark zich richten op het verbeteren van de commerciële strategie en het vergroten van het marktaandeel binnen diverse sectoren.
Smaak Bedrijfscatering heeft de ambitie om, naast hun sterke aanwezigheid in de zakelijke markt, ook te groeien in andere sectoren zoals (semi-)overheid, productie en logistiek, zo laat de cateraar weten. Aan Lemmens de taak die ambitie in te vullen.
Lemmens was werkzaam bij Appèl, waar hij eindverantwoordelijk was voor sales en marketing voor alle bedrijven in de holding waaronder Appèl, Markies en SAB Catering. Daarvoor werkte hij bij cateraar Vitam, waar hij als sales directeur.
Jan van der Meij, Algemeen Directeur van Smaak Bedrijfscatering: “Met Mark hebben we een commerciële leider in huis gehaald die precies past bij onze ambities. Hij brengt niet alleen veel ervaring mee, maar ook energie en ondernemerschap. Ik kijk er enorm naar uit om samen met hem verder te bouwen aan de groei van Smaak Bedrijfscatering.”
Bron: Smaak Bedrijfscatering/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Albron en Hutten presenteren nieuwe moederorganisatie: Hai
Catering – De fusie tussen foodservicebedrijven Albron en Hutten krijgt een nieuwe naam: Hai. De naam staat voor Hutten Albron Impactmakers. Met Hai willen beide partijen hun gezamenlijke ambitie kracht bijzetten: het vergroten van maatschappelijke impact via eten, drinken en gastvrijheid.
Lees berichtJeremy Vermolen lanceert gezonde Vita Pizza voor jongeren
Catering – TV-kok Jeremy Vermolen en zijn zus, mediaondernemer Ellemieke Vermolen, introduceren de Vita Pizza: een volwaardige, gezonde pizzavariant die speciaal ontwikkeld is voor jongeren. In samenwerking met Innergy Catering, meesterbakker Patrick van der Meer (Uljee) en wetenschappers van Wageningen Universiteit is een product ontwikkeld dat smaakt als een traditionele pizza, maar voldoet aan alle richtlijnen voor een gezonde schoolkantine.
Lees berichtHutten en TrendingTea samen in ‘eerlijke thee’
Samenwerking – Hutten gaat een landelijke samenwerking aan met TrendingTea, leverancier van duurzame en volledig transparante thee. De komende jaren zullen honderden Hutten-locaties overstappen op eerlijke thee: losse thee voor horeca en duurzame piramidezakjes voor bedrijfscatering.
Lees berichtFood&i zet catering in als strategie
Catering - Vier jaar na de oprichting presenteert bedrijfscateraar Food&i een hernieuwde koers die catering niet inzet als service, maar als strategie. Food&i, onderdeel van facilitaire dienstverlener Facilicom Group, speelt daarmee meer in op de groeiende behoefte aan duurzaamheid, gemak en beleving op de werkvloer.
Lees berichtNegen gedetineerden PI Dordrecht starten met opleiding koksvak
Opleiding - Negen gedetineerden van de Penitentiaire Inrichting Dordrecht zijn op 8 mei gestart met een unieke Basic Skills training, gericht op de basisvaardigheden in het koksvak. Deze training is een initiatief van Mark Hufken, Operationeel manager bij Vitam, en wordt uitgevoerd door de Horeca Academie.
Lees berichtJHB Group benoemt Marlijn van Straaten als nieuwe CEO Vitam
Benoeming – JHB Group, eigenaar van cateraar Vitam, heeft Marlijn van Straaten per 1 juli benoemd in de functie van Chief Executive Officer (CEO) van Vitam. Van Straaten is geen onbekende in de foodservicesector.
Lees bericht