Mark Lemmens nieuwe sales en marketing directeur Appèl


Benoeming - Mark Lemmens gaat per 1 april 2020 bij Appèl Holding aan de slag als directeur sales en marketing voor zowel Appèl, Markies als SAB Catering. In deze functie volgt hij John van de Bunt op, die in januari vertrok de organisatie.

Mark Lemmens werkte de afgelopen jaren ook in de cateringbranche. Hij was bij VITAM sinds 2011 begonnen als commercieel manager en werkte de laatste vijf jaar daar in de functie van sales en business development.

Appèl Holding nam recentelijk de organisatie SAB Catering over en is daarmee gegroeid naar een omzet van ruim boven de €100 miljoen. Hans van Veen, algemeen directeur van Appèl Holding over de komst van Lemmers: “Wij zien in Mark een zeer goede kandidaat om verder sturing te geven aan de explosieve groei en transformatie die we als organisatie doormaken”.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Rebels van Vitam maakt eten van groente eenvoudiger

Catering – Hoe bereik je nu dat mensen meer groente gaan eten? Cateraar Vitam is continu met deze uitdaging bezig en lanceert deze maand het concept Rebels. Een foodconcept dat het eten van groente gemakkelijk maakt, door groente als snack ´to go´ te presenteren.

Lees bericht

Appèl geraakt door overlijden eigenaar Geert van de Ven (72)

Persoonlijk – Cateraar Appèl heeft bekend gemaakt dat eigenaar Geert van de Ven is overleden. Het bedrijf is diep geraakt door het overlijdensbericht. Het familiebedrijf Appèl, opgericht in 1978 in ´s-Hertogenbosch, kwam in 1984 onder leiding van directeur en eigenaar Geert van de Ven. Onder zijn leiding is het bedrijf zich gaan specialiseren in bedrijfscatering en groeide het uit tot een...

Lees bericht

Cateraar Vitam verhuist naar groter pand

Catering – Op 20 december verhuist VITAM haar servicekantoor naar een nieuwe locatie aan de Burgemeester Burgerslaan in Den Bosch. Na 16 jaar werd het ‘Schijndelse jasje’ te krap voor de Brabantse cateraar en volgde de zoektocht naar een nieuwe – circulaire - locatie. De verhuizing is noodzakelijk door de groei van de organisatie. Inmiddels is gestart met de verbouwing die  - volledig in...

Lees bericht

Rijkskantines zetten gezonde voeding centraal tijdens Dutch Food Week

Actieweek – Cateraars van overheidsdiensten zetten in de Dutch Food Week, van 7 tot en met 16 oktober,  de bedrijfsrestaurants in de spotlight voor gezond en duurzaam eten. Het thema van de week is dit jaar: Wat eten wij vandaag? Vitam grijpt die gelegenheid aan om ook het duurzaamheidsaspect te benadrukken. Cateraar Vitam dat de restaurants doet bij de Belastingdienst en een del...

Lees bericht


Tool Gastronomixs gaat culinaire inspiratie Vitam-chefs borgen

Catering – De chefs van de meer dan 250 restaurants van Vitam krijgen vanaf oktober de tool Gastronomixs ter beschikking om hun eigen recepturen te kunnen borgen. In het online platform waar zij toegang toe krijgen, kunnen zij ook nieuwe gerechten toevoegen of bestaande gerechten aanpassen. De chefs bij de restaurants van Vitam stellen allemaal hun eigen weekmenu samen. Om die gerechten...

Lees bericht

VITAM traint medewerkers tot ‘soepspecialist’

Catering – VITAM wil op alle locaties medewerkers hebben staan die verse soep kunnen maken. Daarom organiseert de cateraar voor zo’n 70 cateringmedewerkers een training tot ‘Vakspecialist Verse Soep’. Soep is niet alleen ideaal om voedzaam te lunchen, maar het is ook een handig gerecht om restjes groenten in te verwerken. Bovendien is soep een product dat vrijwel iedereen lust. 20 medewerkers...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid