Marloes Kamminga Franchisenemer van het jaar McDonald’s


Van links naar rechts: Patrick Tieleman (Director Operations), Ineke Jeuster (Director People), Marloes Kamminga, Michèle Boudria (Managing Director) en Jos van Kempen (Director Franchising & Development)

Verkiezing –Marloes Kamminga is verkozen tot Franchisenemer van het jaar McDonald’s in Nederland. Ze ontvangt deze erkenning vanwege de wijze waarop ze invulling geeft aan de waarden van het familierestaurant.

De Veenendaalse Kamminga is de eerste tweede generatie Franchisenemer bij McDonald’s die de prijs ontvangt. Ze runt twee McDonald’s restaurants in Veenendaal en Ede. De vestigingen heeft zij in 2015 (Veenendaal) en 2018 (Ede) van haar vader overgenomen. In beide locaties drukte zij gelijk ook haar eigen stempel door te investeren in nieuwe diensten zoals McCafé, Table Service en later ook in McDelivery.

Kamminga ontvangt deze prestigieuze McDonald’s prijs onder andere vanwege haar grote maatschappelijke betrokkenheid en de positieve stempel die ze op haar lokale omgeving drukt. Zo stimuleert zij mensen tot het volgen van verdere studies aan de McDonald’s Academy en biedt zij mensen studiebeurzen hiervoor aan. Daarnaast heeft zij aandacht voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Verder is heeft zij veel geïnvesteerd in het verduurzamen van haar restaurants. De locatie in Veenendaal was bijvoorbeeld het eerste bestaande McDonald’s restaurant in Nederland dat van gas overstapte naar duurzame elektriciteit.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
McDonald’s komt met eigen spaarprogramma

Formulenieuws – McDonald’s komt met een eigen spaarprogramma en introduceert MyMcDonald’s. Klanten kunnen bij elke bestelling digitaal punten sparen, die in te wisselen zijn voor gratis producten. De lancering van het spaarprogramma is de volgende stap in een reeks van innovaties in de digitale klantstrategie van McDonald’s.

Lees bericht

McDonald’s komt tijdelijk met plantaardige burger McPlant

Formulenieuws – McDonald’s introduceert tijdelijk de plantaardige burger McPlant. Het rundvleesalternatief van de hamburgerketen is gemaakt met Beyond Meat en gericht op flexitariërs die interesse hebben in plantaardige producten. De McPlant is vanaf vandaag tot en met 1 november beschikbaar in vrijwel alle Nederlandse restaurants. 

Lees bericht


McDonald’s komt met vervolg op eerdere zwerfafvalcampagne

Formulenieuws  –McDonald’s gaat het goede gedrag van gasten die zorgvuldig omgaan met afval opnieuw belonen. De hamburgerketen komt met een opvolging van de eerste You Bin It, You Win It editie vorig jaar. Tijdens die campagneperiode zag McDonald’s een toename van vier procent in de hoeveelheid afval dat correct werd weggegooid in de afvalbak.

Lees bericht

McDonald’s stuurt nieuwe medewerkers de lucht in

Actie - Nieuwe medewerkers – Crewmembers geheten – van McDonald’s maken kans op een ballonvaart. De eerste ballon gaat vanmiddag vanaf het Malieveld in Den Haag omhoog. Nieuwe Crewleden, die kans willen maken op een tocht, kunnen zich tot en met 17 september aanmelden voor een baan bij een van de 254 restaurants in Nederland.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid