Martinair Party Service en Hutten gaan strategisch samenwerken


V.l.n.r.: Erwin Verschoor, Miranda Hesselmans, Collin Schoonens en Drees Peter van den Bosch / Foto bij: Hutten

Samenwerking - MPS food & design en Hutten zetten hun zakelijke samenwerking om in een meer duurzame samenwerking. Beide partijen zijn voornemens om per 1 juli hun krachten te bundelen.

MPS (Martinair Party Service, red.) gaat als zelfstandig merk verder binnen Hutten, zo laat Hutten weten. Voor Hutten betekent deze strategische samenwerking een versterking van haar positie in de randstad en een verdere groei van de eventstak. Voor MPS is de samenwerking een optie om de verder verduurzaming en groei nog meer kracht bij te zetten.  “Duurzaamheid is alsmaar belangrijker, voor ons en onze opdrachtgevers”, aldus Erwin Verschoor, directeur MPS. “Hutten hanteert een uitgebreid en beproefd duurzaamheidsbeleid en we delen dezelfde ambitie om op dit vlak te blijven innoveren.”

Het management van MPS blijft aan en bestaan uit Erwin Verschoor en Miranda Hesselmans. Ook zal het huidige team van MPS in dienst blijven en wordt er gewerkt vanuit hun huidige locatie.

Collin Schoonens, directeur Commercie bij Hutten ziet de samenwerking met MPS als een bijzondere stap voor Hutten. “Hutten voegt hiermee een mooi bedrijf met veel ervaring en ambitie toe. Met de samenwerking vullen we elkaar aan in kennis, creativiteit en daarmee slagkracht. Hierdoor versterken we onze onderscheidende positie voor opdrachtgevers.”

Bron: Hutten/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees berichtHutten verrast met ROOTS op Floriade Expo 2022

Event – De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 is geopend. Thema is ‘Growing Green Cities’. Innovators uit binnen- en buitenland presenteren oplossingen om steden leuker, mooier en duurzamer te maken op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie. Tijdens deze halfjaar durende Expo verzorgt Hutten er restaurant ROOTS, twee horeca-uitgiften en alle (VIP) events.

Lees berichtHutten horecapartner bij Floriade Expo 2022

Event - Op 14 april 2022 is het zover en openen de poorten van Floriade Expo 2022. De wereldtuinbouwtentoonstelling laat bezoekers proeven, ruiken, voelen en genieten van innovatieve ideeën en oplossingen. Hutten is deze editie een van de F&B partners en neemt bezoekers met het horecaconcept ROOTS mee op een culinaire smaakreis met de nadruk op meer plantaardige gerechten.

Lees bericht

Hutten stelt Raad van Commissarissen samen

Benoeming – Hutten heeft sinds het voorjaar van 2021 een Raad van Commissarissen aangesteld. Die aanstelling volgde op het overdragen van het directeurschap van Bob Hutten aan Drees Peter van den Bosch per 1 januari. Naast voorzitter Bob Hutten bestaat de raad uit Edwin Heeren en Harry Brouwer.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid