Mathilde van der Weerd vertrekt als directeur bij Quality Lodgings


Pauline Verhoef volgt Mathilde van der Weerd op als directeur bij Quality Lodgings

Benoeming - Quality Lodgings, de collectie van kwaliteitshotels, laat weten dat met ingang van december 2023 Pauline Verhoef de rol van directeur op zich zal nemen. Zij gaat in die functie Mathilde van der Weerd opvolgen, die de afgelopen 3 jaar als directeur van Quality Lodgings heeft gefunctioneerd.

Van der Weerd zal een nieuwe uitdaging aangaan als General Manager van het binnenkort te openen hotel The Diamond, gelegen aan het Leidseplein in Amsterdam. ‘Timing is everything’ zegt van der Weerd, soms komen nieuwe uitdagingen precies op het juiste moment. “Ik heb met ontzettend veel plezier gebouwd aan de collectie en het fundament van Quality Lodgings. De hoteliers hebben mij persoonlijk geïnspireerd om ook zelf weer als hotelier aan de slag te gaan en mij doen besluiten om niet enkel de pre-opening van The Diamond te begeleiden, maar ook na opening ergens in het voorjaar 2024  te blijven bouwen aan deze prachtige nieuwe locatie in hartje Amsterdam. De rol van General Manager is niet te combineren met het directeurschap bij Quality Lodgings en Pauline is de juiste collega om de prachtige collectie aan over te dragen.”

Bron: Quality Lodgings/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsQuality Lodging verwelkomt 7 nieuwe leden

Hotels  – Quality Lodgings verwelkomt maar liefst zeven nieuwe leden in de QL Guide 2024, die eind november wordt gepresenteerd. Deze onafhankelijke boutique hotels sluiten aan op de visie en waarden van Quality Lodgings, waar buitengewone gastervaringen, authenticiteit, kwaliteit en gastvrijheid centraal staan.

Lees bericht

Quality Lodgings lanceert nieuwe website

Hotels – Quality Lodgings, dé collectie van 100+ onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, heeft een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website www.qualitylodgings.com is bedoeld om de luxe reiziger te inspireren en een overzicht te bieden van hotels waar gastvrijheid en culinair genieten centraal staan.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid