Max & Bien en Vandersterre gaan samenwerken


VanderSterre gaat voortaan samenwerken met het plantaardige kaasbedrijf Max & Bien

Samenwerking - Vandersterre gaat de samenwerking aan met Max & Bien; hét plantaardige alternatief voor kaas. Door de samenwerking ontstaat er voor Max & Bien de mogelijkheid om het merk breder in de markt te brengen. Zo kan de consument zowel in Nederland als daarbuiten kennis maken met dit kaasalternatief.

Max & Bien staat bekend om haar plantaardige producten met natuurlijke smaken en textuur. Deze plantaardige kaasmakerij lanceerde als eerste ter wereld plantaardige Gouda-stijl kaaswielen. Ambachtelijk gemaakt door echte kaasliefhebbers, voor kaasfanaten, flexitariërs en veganisten. “Met onze kazen willen we het mensen makkelijker maken om af en toe voor een plantaardige optie te kiezen bij de borrel,” aldus oprichters Maxine Agyeman en Jobien Groen.

Stimuleren

Vandersterre gaat met deze samenwerking nieuwe invulling geven aan een groeiende vraag in de zuivelcategorie. Door het bundelen van onze krachten op het gebied van innovatie, marketing, ketenoplossingen en internationale marktkennis willen wij de productie en verkoop van de producten van Max & Bien verder stimuleren.

Bron: VanderSterre/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Max&Bien vegan kaas bij Jumbo en Jumbo Online

Supermarkten - De producten van Max&Bien zijn vanaf 3 oktober verkrijgbaar bij een groot aantal van de Jumbo vestigingen en bij Jumbo Online. Max&Bien is de eerste Nederlandse producent die met haar plantaardige alternatieven voor kaas in het vers-schap met ‘dierlijke’ buitenlandse kazen ligt.

Lees bericht‘Frau Annie’ voortaan ook met plantaardige kaas

Introductie -De plantaardige kaasmakers WildWestLand brengen deze week 2 nieuwe producten op de markt. Het gaat om de curry-variant van Garlic & Herb Affair en een milde sweet pepper spread. Om de introductie luister bij te zetten stapt kaasmeisje Annie, de mascotte van WildWestLand, tijdelijk in de voetsporen van haar voorganger ‘Frau Annie’.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid