Mazdak Soltani hoofd Public Affairs team Gorillas


De voormalig Senior Policy Advisor bij het Ministerie van Financiën Mazdak Soltani nu bij Gorillas

Benoeming - Mazdak Soltani, voormalig Senior Policy Advisor bij het Ministerie van Financiën, is benoemd tot Hoofd Publieke en Overheidszaken Benelux van flitsbezorger Gorillas. Vanaf 19 april is hij in die functie verantwoordelijk voor alle externe public affairs en de relatie met de gemeenschap en centrale en decentrale overheden.

Soltani moet vooral een belangrijke schakel vormen tussen het vertalen van interne doelen van Gorillas naar extern beleid en andersom. Flitsbezorgers liggen geregeld onder vuur van allerlei politieke en maatschappelijke organisaties over beloning van de bezorgers en geluidsoverlast in de wijk. Gorillas wil laten zien dat het ook anders kan. Zo werkt Gorillas samen met lokale ondernemers en zijn  werknemers in dienst. Aangezien de boodschappensector zich blijft ontwikkelen, is de boodschappenbezorger vastbesloten om mee te groeien en een voorbeeldfunctie te bekleden.

Groei

Soltani neemt jaren ervaring mee uit de publieke sector. In zijn laatste rol bij het ministerie van Financiën heeft hij de afgelopen twee jaar, in samenwerking met de belangrijkste brancheorganisaties en andere belanghebbenden, fiscale maatregelen uit het coronasteunpakket gerealiseerd. Sadik Cevik, General Manager Gorillas Benelux: “Sinds december 2020 hebben we veel groei gezien bij Gorillas. We hebben de ambitie om komend jaar onze groei door te zetten, waarbij het belangrijk is om samen te blijven werken met zowel lokale stakeholders als onze gemeenschap. We zijn erg enthousiast dat Mazdak Soltani dit bij Gorillas in Nederland gaat aansturen.”

Bron: Gorillas/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bekendheid flitsbezorgers neemt sterker toe dan gebruik

Onderzoek – Flitsbezorgers winnen fors aan bekendheid, maar het gebruik neemt niet navenant toe Uit een periodieke meting van Markteffect blijkt dat de bekendheid sinds december 2021 met 32% is gestegen. Zo is ruim 4 op de 5 Nederlanders (82%) bekend met het principe ‘flitsbezorging’. Gorillas is het meest bekend, maar Flink wordt het vaakst ingezet.

Lees berichtMassaontslag bij flitsbezorger Getir

Bezorging – Flitsbezorger Getir gaat fors het mes zetten in het personeelsbestand. Dat is bij diverse media te lezen, naar aanleiding van een publicatie op TechCrunche. In het bericht van de Amerikaanse online krant wordt gesteld dat de flitsbezorger wereldwijd ongeveer 4.480 medewerkers gaat ontslaan, zo'n 14 procent van het totale personeelsbestand van het bedrijf.

Lees bericht

Gorillas-app in Nederland één miljoen keer gedownload

Flitsbezorging - Sinds de Nederlandse lancering van flitsbezorger Gorillas in december 2020 is de app één miljoen keer gedownload. Het aantal bestellingen beloopt inmiddels enkele miljoenen, zo laat de bezorgdienst weten. En die bestellingen worden ook groter, met een groot aandeel in verse en lokale producten.

Lees bericht


Jumbo en Gorillas gaan intensiever samenwerken

Samenwerking - Jumbo Supermarkten en online bezorgdienst Gorillas gaan hun bestaande samenwerking verder intensiveren. Zo neemt Mississippi Ventures, het investeringsfonds van ‘Jumbo familie’ Van Eerd, een financieel belang in Gorillas. Daarnaast wordt Gorillas voor meerdere jaren een belangrijke co-sponsor van wielerploeg Team Jumbo-Visma.

Lees bericht

Freek Wessels naar food startup Johnny Cashew

Overstap - Freek Wessels is vanaf 1 maart mede-eigenaar van Johnny Cashew. De voormalig CFO van Tony’s Chocolonely gaat zich vooral richten op de business development, de issue awareness en de finance van de startup. Het bedrijf lanceert later deze maand haar eerste producten bij flitsbezorger Gorillas.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid