McDelivery Detector voor als het eten thuis aanbrandt


De McDelivery Detector is beperkt te winnen via de McDonald's App

Formulenieuws – McDonald’s komt met de McDelivery Detector, een apparaatje dat detecteert of je thuis het eten laat aanbranden en vervolgens automatisch eten bestelt bij McDelivery.

Het lijkt op een verlate 1-aprilgrap, maar het serieus bedoeld. Het apparaatje is bestemd voor keukenkoekenbakkers met twee linkerhanden. Volgens de hamburgerketen is het idee ontstaan, omdat zich met regelmaat klanten melden die na een mislukt keukenavontuur zich willen troosten met een hamburger, frietje of salade.

Maaltijd naar keuze

De McDelivery Detector werkt als volgt: de eigenaar stelt van tevoren zijn favoriete eten van McDonald’s in. Wanneer het apparaat de rook van aangebrand eten bespeurt, krijgt de eigenaar een sms’je met de vraag of hij McDelivery wil ontvangen. Dit wordt vervolgens binnen minuten thuisbezorgd. Terry de Graaff, Brand Manager bij McDonald's: “We willen onze gasten Good Times bieden met lekkere producten en slimme technologische nieuwtjes. De McDelivery Detector is een leuk hebbeding voor mensen die net wat vaker pech in de keuken hebben dan anderen.”

Bron: McDonald’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s trekt zich vrijwel volledig terug uit Rusland

Fastfood – Na dertig jaar vertrekt de Amerikaanse fastfoodketen McDonald's uit Rusland. Aanleiding is de oorlog in Oekraïne en de onzekere situatie over de verdere duur van die situatie. Dat is maandag bekend gemaakt. Het fastfoodbedrijf is inmiddels gestart met de verkoop de 850 Russische restaurants, waar 62.000 mensen werken.

Lees bericht


McWrap terug op menukaart McDonald’s

Fastfood – De McWrap maakt z’n rentree op de menukaart. Nadat de wrap eerder op de menukaart was geplaatst, was de vraag zo groot dat er tijdelijk geen verse ingrediënten voorradig waren om de McWrap op de menukaart te houden. De McWrap moest daardoor tijdelijk van de menukaart verdwijnen.

Lees bericht

McDonald’s introduceert de 22022022 Burger

Formulenieuws -Dinsdag 22 februari lijkt ogenschijnlijk een gewone dag, maar niets is minder waar. Het is namelijk een zogenaamde palindroomdag, een dag waarop de datum van links naar rechts en van rechts naar links er precies hetzelfde uitziet: 22-02-2022. Reden voor McDonald’s een speciale 22022022 Burger te introduceren om 11.11 in palindroomstad Ede.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid