McDonald’s bouwt duurzame locatie langs de A27 in Nieuwegein


De nieuwe duurzame McDonald's lang de A27 in Nieuwegein

Formulenieuws – McDonald’s heeft een nieuwe locatie geopend langs de A27 in Nieuwgein die inspeelt op de duurzame ambities van deze gemeente. De bouw van de locatie heeft bijna tien maanden geduurd en startte in februari van dit jaar.

Het restaurant is gevestigd op bedrijventerrein Het Klooster, langs de A27. Er is zo duurzaam mogelijk gebouwd; het restaurant is volledig gasloos en heeft groene energie, een warmte terugwinsysteem om met keukenwarmte de lobby te verwarmen en energiezuinige friteuses. Daarnaast zijn er waterbesparende urinoirs geplaatst en heeft het restaurant LED-verlichting en circulaire vloer- en wandtegels.

Voor de ontwikkeling van deze duurzame locatie heeft McDonald’s zelf het initiatief genomen. De realisatie van het project is in partnership met grondeigenaar Dunavest ontwikkeld. Robert Leene, Franchisenemer van McDonald’s restaurant Nieuwegein, is blij met de opening: “Het is een prachtig restaurant geworden en nog duurzaam gebouwd ook, een win-win voor iedereen.”

Bron: McDonald’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSwijtink (McDonald’s) en Slootweg (Bidfood) in bestuur FSIN

Benoeming - Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd in het bestuur. Het zijn Annemarie Swijtink van McDonald’s Nederland en Dick Slootweg van Bidfood. Zij vervangen de vertrokken bestuursleden Henri Froeling (Vital Food Group) en Freek van Beek (Lekkerland Nederland). Het bestuur onder leiding van voorzitter Walter Seib van HMSHost is nu weer voltallig.

Lees bericht

Anne&Max lanceert planeetaardige trui tijdens Warmetruiendag

Formulenieuws - Franchiseketen Anne&Max lanceert een ‘planeetaardige’ trui op de zeventiende editie van Warmetruiendag op vrijdag 10 februari. Oprichter Wobbe van Zoelen had al eerder aangegeven met een ‘ludiek iets’ en ‘iets passend’ bij de formule te willen komen in het kader van de energiecrisis en de energiebesparing.  Het is de ‘planeetaardige’ trui geworden.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid