McDonald’s komt met eigen spaarprogramma


McDonald's komt met spaarprogramma voor gratis McDonald's producten

Formulenieuws – McDonald’s komt met een eigen spaarprogramma en introduceert MyMcDonald’s. Klanten kunnen bij elke bestelling digitaal punten sparen, die in te wisselen zijn voor gratis producten. De lancering van het spaarprogramma is de volgende stap in een reeks van innovaties in de digitale klantstrategie van McDonald’s.

Klanten bij de hamburgerketen krijgen bij elke besteding van een euro 10 punten cadeau, die zijn te besteden aan gratis producten. McDonald’s is op de locaties volop bezig met het verdere digitaliseren van bestellingen. Zo worden er steeds meer digitale bestelkiosken geplaatst en zijn op steeds meer McDrives via grote digitale schermen de menu-opties van dat moment te bekijken. Ook is er de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de McDonald’s App. Volgens McDonald’s hebben zich hiervoor al meer dan drie miljoen Nederlanders zich geregistreerd en gebruikt een op de drie Nederlanders deze maandelijks. Met de introductie van MyMcDonald’s Rewards wil McDonald's haar App nog persoonlijker en relevanter maken voor haar gasten.

Volgende stap

Volgens Rik Vandewall, Head of Digital van McDonald’s Nederland, past deze nieuwe stap binnen de bredere digitale strategie van McDonald’s: “De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in onze digitale kanalen omdat we daarmee nog relevanter en persoonlijker kunnen worden voor onze gasten. Het lanceren van MyMcDonald’s Rewards is de volgende stap hierin. We zien uit de nog vroege eerste resultaten dat gasten gebruik maken van de mogelijkheid om te sparen voor gratis McDonald’s producten. Zo zagen we bijvoorbeeld dat meer dan een op de drie App-gebruikers ook daadwerkelijk gestart is met punten sparen. Er zijn inmiddels al ruim vijftig miljoen punten gespaard in Nederland. Zelfs de eerste gratis producten zijn al verzilverd. Een klein portie Franse frietjes is populair zo blijkt, met 25% van het totaal aantal verzilverde Rewards tot nu toe.”

MyM QR-code

Het sparen van punten in de McDonald’s App gaat eenvoudig: wie de digitale MyM QR-code in de App bij de kassa scant, ontvangt automatisch 10 punten voor elke bestede euro. Uniek voor Nederland is dat gasten een eigen spaardoel kunnen kiezen en zien in hoeverre hun McDonald’s favoriet binnen bereik is. Wanneer je genoeg punten hebt gespaard kan je deze inzetten voor een gratis product. Wanneer dit in de App is bevestigd, krijg je een actieve Reward die je in het Restaurant of de McDrive kunt verzilveren. De McDonald’s App is beschikbaar in de App Store en Google Play Store voor toestellen met een Apple of Android besturingssysteem.

Bron: McDonald’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMcDonald’s komt tijdelijk met plantaardige burger McPlant

Formulenieuws – McDonald’s introduceert tijdelijk de plantaardige burger McPlant. Het rundvleesalternatief van de hamburgerketen is gemaakt met Beyond Meat en gericht op flexitariërs die interesse hebben in plantaardige producten. De McPlant is vanaf vandaag tot en met 1 november beschikbaar in vrijwel alle Nederlandse restaurants. 

Lees bericht

McDonald’s komt met vervolg op eerdere zwerfafvalcampagne

Formulenieuws  –McDonald’s gaat het goede gedrag van gasten die zorgvuldig omgaan met afval opnieuw belonen. De hamburgerketen komt met een opvolging van de eerste You Bin It, You Win It editie vorig jaar. Tijdens die campagneperiode zag McDonald’s een toename van vier procent in de hoeveelheid afval dat correct werd weggegooid in de afvalbak.

Lees bericht

McDonald’s stuurt nieuwe medewerkers de lucht in

Actie - Nieuwe medewerkers – Crewmembers geheten – van McDonald’s maken kans op een ballonvaart. De eerste ballon gaat vanmiddag vanaf het Malieveld in Den Haag omhoog. Nieuwe Crewleden, die kans willen maken op een tocht, kunnen zich tot en met 17 september aanmelden voor een baan bij een van de 254 restaurants in Nederland.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid