McDonald’s maakt terrassen in Nederland rookvrij


Straks alle terrassen van McDonald's rookvrij

Formulenieuws – Eind deze zomer zijn alle terrassen van de McDonald’s restaurants in Nederland  rookvrij. De komende maanden wordt de communicatie op alle McDonald’s terrassen aangepast, waaronder het plaatsen van stoeptegels in samenwerking met de Rookvrije Generatie.

McDonald’s heeft in Nederland 258 restaurants en ontvangt wekelijks 3,2 miljoen bezoekers. Ruim 200 van de restaurants, verspreid over heel Nederland, hebben een terras. Met het rookvrij maken van de terrassen is  McDonald’s de eerste horecagelegenheid in Nederland die dit op deze schaal gaat aanbieden. De terrassen worden voorzien van de inmiddels bekende tegel van de Rookvrije Generatie (initiatief van de Hartstichting, KWF en Longfonds).  Het rookvrij maken van alle terrassen is een aanvulling op het aanbieden van een rookvrije werkomgeving  voor medewerkers per 1  januari 2022. Annemarie Swijtink, Managing Director bij McDonald’s Nederland: “We zijn een familierestaurant, waar iedereen straks ook op het terras optimaal kan genieten van onze producenten, zonder last te hebben van rook.”

Bron: McDonald’s/@FoodClicks

Voorbeeld hoe de communicatie er straks uit gaat zien bij McDonald's

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s maakt gouden sieraden van afval

Formulenieuws – McDonald’s Nederland lanceert met Litter & Glamour voor het derde jaar op rij een grote landelijke campagne om meer bewustzijn te creëren voor het (goed) weggooien van afval. Vanaf 16  augustus is er in elk van de 258 restaurants een gouden actie-afvalbak te vinden. Gasten die hun afval hierin weggooien, maken tot 12 september kans om sieraden te winnen welke geheel...

Lees bericht


Petra Slokkers versterkt directieteam McDonald’s Nederland

Benoeming – Petra Slokkers is benoemd als Director Field Operations & McOpCo bij McDonald’s Nederland. Hiermee wordt ze binnen het directieteam van McDonald’s Nederland verantwoordelijk voor de samenwerking met de 74 franchisenemers en hun restaurantteams. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de 22 restaurants die McDonald’s Nederland zelf exploiteert. In totaal heeft McDonald’s 258 restaurants in Nederland, waarvan het overgrote merendeel door...

Lees bericht

Hoofdkantoor McDonald’s Nederland verhuist naar Utrecht

Formulenieuws – Het hoofdkantoor van McDonald’s is verhuisd van Amsterdam naar Utrecht. De 150 medewerkers van de Serviceorganisatie komen de zitten in het gloednieuwe hoofdkantoor in het duurzame Central Park gebouw, nabij Utrecht Centraal. De verhuizing naar Central Park sluit aan bij de duurzame ambities van het familierestaurant.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid