McDonald’s past bereidingswijze van de burgers aan

Formulenieuws - McDonald’s past de verse bereiding van de Hamburger, Cheeseburger, Filet-O-Fish, Quarter Pounder en Big Mac aan. De nieuwe bereidingswijze zorgt er voor dat de burgers smaakvoller worden.
Ondanks het succes van de klassieke burgers, is McDonald’s altijd op zoek om producten beter te maken. Volgens de hamburgerketen is dat nu het moment, hoewel het gaat om kleine verbeteringen. Zo gaan de uitjes al op de rundvleesburger terwijl die op de grill ligt en zijn de broodjes warmer. Daarnaast is de sla knapperiger en de saus op de Big Mac wordt beter over de burger verdeeld. Wat onveranderd blijft, volgens McDonald’s is dat de burger vers worden bereid.
De nieuwe bereidingswijze wordt in heel Nederland geïntroduceerd na een eerdere proef. Annemarie Swijtink, Senior Director Marketing, Digital Customer Engagement en Brand Impact bij McDonald’s Nederland: “De kracht van McDonald’s is het bieden van constante kwaliteit van versbereide producten, waar in het land je ons ook bezoekt. Met deze nieuwe én verbeterde bereiding bieden we onze gasten nog meer smaak en kwaliteit.”
3,2 miljoen gasten per week
Wekelijks bezoeken bijna 3,2 miljoen gasten een van de 254 McDonalds-restaurants in Nederland. McDonald’s biedt werk aan ruim 18.000 medewerkers.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Diego’s slaat met gastronomisch streetfood nieuwe weg in
Horecaconcept – Na vier jaar zijn befaamde burgers te hebben geserveerd in restaurant Diego’s Burgers in Rotterdam, vond Diego Buik het tijd voor een nieuw concept. Dat nieuwe concept is breder en richt zich meer op gastronomisch streetfood.
Lees berichtLandelijke Opschoondag krijgt brede steun vanuit bedrijfsleven
Zwerfvuil - Nederlands grootste bedrijven slaan de handen ineen tijdens de 21e editie van de Landelijke Opschoondag op zaterdag 18 maart. Toonaangevende partijen hebben zich gecommitteerd aan de landelijk dag tegen het zwerfafval.
Lees berichtSwijtink (McDonald’s) en Slootweg (Bidfood) in bestuur FSIN
Benoeming - Het FoodService Instituut Nederland (FSIN) heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd in het bestuur. Het zijn Annemarie Swijtink van McDonald’s Nederland en Dick Slootweg van Bidfood. Zij vervangen de vertrokken bestuursleden Henri Froeling (Vital Food Group) en Freek van Beek (Lekkerland Nederland). Het bestuur onder leiding van voorzitter Walter Seib van HMSHost is nu weer voltallig.
Lees berichtNieuwe outfits voor 20.000 medewerkers McDonald’s
Formulenieuws - Alle 20.000 medewerkers van de Nederlandse McDonald’s Restaurants krijgen een nieuwe outfit. De duurzame kledinglijn is in samenspraak met de medewerkers ontworpen en gemaakt door familiebedrijf Schijvens Corporate Fashion in Hilvarenbeek.
Lees berichtRobin Veldt is McDonald’s Franchisenemer van het jaar
Formulenieuws – Robin Veldt is verkozen tot Franchisenemer van het jaar van McDonald’s in Nederland. Deze onderscheiding ontvangt hij van franchisegever McDonald’s Nederland vanwege zijn uitmuntende ondernemerschap het afgelopen jaar.
Lees berichtMcDonald’s bouwt duurzame locatie langs de A27 in Nieuwegein
Formulenieuws – McDonald’s heeft een nieuwe locatie geopend langs de A27 in Nieuwgein die inspeelt op de duurzame ambities van deze gemeente. De bouw van de locatie heeft bijna tien maanden geduurd en startte in februari van dit jaar.
Lees bericht