McDonald’s Stadskanaal heeft wereldprimeur met ‘park & dine’


De herbouwde locatie van McDonald's in Stadskanaal kreeg er een etage bij en een wereldprimeur met 'park & dine'-parkeerplekken

Formulenieuws – De vernieuwde McDonald’s in Stadkanaal is de eerste McDonald’s ter wereld met 'park & dine'-plekken. Op deze speciale parkeerplaatsen kunnen reizigers hun bestelling in de auto opeten en is het eventueel achtergebleven afval gemakkelijk op te ruimen.

Daarmee heeft de McDonald’s in Stadskanaal een wereldprimeur, volgens restaurant manager Hajo Bruins Slot en supervisor Scott Berendsen in een gesprek met RTV noord. ‘Het moest zelfs langs het hoofdkantoor in Chicago voor toestemming,’ laat Berendsen weten. Speciale borden geven aan waar de parkeerplaatsen zijn.

Duurzaam

McDonald’s Stadskanaal brandde vorig vrijwel volledig af en is na een herbouwperiode van bijna een jaar deze week geopend. Het pand heeft een extra etage gekregen en is duurzaam gebouwd. Daarnaast is het voorzien van nieuwe duurzame initiatieven. Zo is het restaurant volledig gasloos en krijgt het groene energie, een warmte terugwinsysteem om met keukenwarmte de lobby te verwarmen, energiezuinige friteuses, waterbesparende urinoirs en LED-verlichting.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s trekt zich vrijwel volledig terug uit Rusland

Fastfood – Na dertig jaar vertrekt de Amerikaanse fastfoodketen McDonald's uit Rusland. Aanleiding is de oorlog in Oekraïne en de onzekere situatie over de verdere duur van die situatie. Dat is maandag bekend gemaakt. Het fastfoodbedrijf is inmiddels gestart met de verkoop de 850 Russische restaurants, waar 62.000 mensen werken.

Lees bericht


McWrap terug op menukaart McDonald’s

Fastfood – De McWrap maakt z’n rentree op de menukaart. Nadat de wrap eerder op de menukaart was geplaatst, was de vraag zo groot dat er tijdelijk geen verse ingrediënten voorradig waren om de McWrap op de menukaart te houden. De McWrap moest daardoor tijdelijk van de menukaart verdwijnen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid