McDonald’s stuurt nieuwe medewerkers de lucht in


De heteluchtballon van McDonald's in de vorm van een BIg Mac-menu

Actie - Nieuwe medewerkers – Crewmembers geheten – van McDonald’s maken kans op een ballonvaart. De eerste ballon gaat vanmiddag vanaf het Malieveld in Den Haag omhoog. Nieuwe Crewleden, die kans willen maken op een tocht, kunnen zich tot en met 17 september aanmelden voor een baan bij een van de 254 restaurants in Nederland.

McDonald’s staat voor Good Times, voor gasten én medewerkers. Om nieuwe collega’s te enthousiasmeren is de Good Times luchtballon straks vanaf einde middag op het Malieveld in Den Haag te bewonderen. Voor vele medewerkers is McDonald’s niet alleen een (bij)baan, maar ook een plek waar collega’s kunnen groeien, ontwikkelen en vooral zichzelf kunnen zijn, aldus de restaurantketen in een toelichting. McDonald’s investeert in de ontwikkeling van haar Crewleden, dit heeft de laatste tien jaar geleid tot zo’n zesduizend medewerkers die een erkend mbo-diploma behaald hebben via de McDonald’s Academy.

Hbo-niveau

Deze maand is ook het nieuwe associate degree programma op hbo-niveau van start gegaan met een lichting van 19 McDonald’s collega’s. Nieuwe collega’s kunnen zich aanmelden via de website van McDonald’s, waar niet beoordeeld wordt op het cv, maar op het hebben van de juiste skills. 

Bijzondere ballon

De heteluchtballon is een zogenaamde special shape ballon die speciaal voor de nieuwe zomercampagne is gemaakt voor het Verenigd Koninkrijk. De ballon is veertig meter hoog en weegt maar liefst 400 kilo. Desalniettemin kan de ballon tot op grote hoogte komen: met de juiste weersomstandigheden kan de ballon vier opvarenden en de ballonvaarder tot op 1000 meter hoogte brengen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s komt tijdelijk met plantaardige burger McPlant

Formulenieuws – McDonald’s introduceert tijdelijk de plantaardige burger McPlant. Het rundvleesalternatief van de hamburgerketen is gemaakt met Beyond Meat en gericht op flexitariërs die interesse hebben in plantaardige producten. De McPlant is vanaf vandaag tot en met 1 november beschikbaar in vrijwel alle Nederlandse restaurants. 

Lees bericht


McDonald’s komt met vervolg op eerdere zwerfafvalcampagne

Formulenieuws  –McDonald’s gaat het goede gedrag van gasten die zorgvuldig omgaan met afval opnieuw belonen. De hamburgerketen komt met een opvolging van de eerste You Bin It, You Win It editie vorig jaar. Tijdens die campagneperiode zag McDonald’s een toename van vier procent in de hoeveelheid afval dat correct werd weggegooid in de afvalbak.

Lees bericht

Manu Steijaert wordt Global Chief Customer Officer bij McDonald’s

Benoeming - McDonald’s heeft een nieuw Customer Experience team opgericht, waarin de afdelingen Data Analytics, Digital Customer Engagement, Global Marketing, Global Restaurant Development en Restaurant Solutions van het bedrijf zijn samengebracht. Voormalig Managing Director Nederland Manu Steijaert gaat leiding geven aan deze nieuwe afdeling.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid