McDonald’s viert de Dag van de Vriendschap met Friends Fries


Friet om te delen bij McDonald's

Formulenieuws  – Op de internationale Dag van de Vriendschap introduceert McDonald’s Friends Fries. Het frietje is bedoeld om de vriendschappen te eren. De speciaal ontworpen verpakking zorgt ervoor dat het delen van frietjes makkelijker gaat.

McDonald’s nodigt de komende periode gasten uit om hun vriendschappen te vieren. Het bedrijf heeft daarvoor ook een speciaal ontworpen McDonald’s Friet Truck. De Friends Fries en Friet Truck maken onderdeel uit van de zomercampagne 'de zomer is om te delen'.

Gasten hebben via de McDonald’s App aangegeven wat vriendschap voor hen betekent. Daarmee maakten ze ook gelijk kans op prijzen, bijvoorbeeld exclusieve McDonald’s merchandise, waaronder twee gouden vriendschapskettinkjes bestaande uit elk een deel van een frietbakje. Deze speciaal ontworpen McDonald’s merchandise wordt op zaterdag 30 juli, de Dag van de Vriendschap, uitgereikt.

Om kans te maken op een bezoekje van de McDonald’s Friet Truck, kunnen fans via de McDonald’s App laten weten met wie ze Friends Fries willen delen. Winnaars kunnen op die manier samen met ongeveer twintig personen van een gratis portie Friends Fries de zomer vieren. Terry de Graaff, Brand Manager bij McDonald’s Nederland: “We zien in ons restaurant dat Franse Frietjes heel veel gedeeld worden. Soms gevraagd, maar soms ook ongevraagd, want wie herkent nou niet dat je vriend of vriendin aan tafel een frietje van je pikt. Franse Frietjes staan voor ons symbool voor delen. En delen doe je met vrienden, daar staan we deze zomer graag bij stil."

Bron: McDonald’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s maakt gouden sieraden van afval

Formulenieuws – McDonald’s Nederland lanceert met Litter & Glamour voor het derde jaar op rij een grote landelijke campagne om meer bewustzijn te creëren voor het (goed) weggooien van afval. Vanaf 16  augustus is er in elk van de 258 restaurants een gouden actie-afvalbak te vinden. Gasten die hun afval hierin weggooien, maken tot 12 september kans om sieraden te winnen welke geheel...

Lees bericht


Petra Slokkers versterkt directieteam McDonald’s Nederland

Benoeming – Petra Slokkers is benoemd als Director Field Operations & McOpCo bij McDonald’s Nederland. Hiermee wordt ze binnen het directieteam van McDonald’s Nederland verantwoordelijk voor de samenwerking met de 74 franchisenemers en hun restaurantteams. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de 22 restaurants die McDonald’s Nederland zelf exploiteert. In totaal heeft McDonald’s 258 restaurants in Nederland, waarvan het overgrote merendeel door...

Lees bericht


McDonald’s maakt terrassen in Nederland rookvrij

Formulenieuws – Eind deze zomer zijn alle terrassen van de McDonald’s restaurants in Nederland  rookvrij. De komende maanden wordt de communicatie op alle McDonald’s terrassen aangepast, waaronder het plaatsen van stoeptegels in samenwerking met de Rookvrije Generatie.

Lees berichtHoofdkantoor McDonald’s Nederland verhuist naar Utrecht

Formulenieuws – Het hoofdkantoor van McDonald’s is verhuisd van Amsterdam naar Utrecht. De 150 medewerkers van de Serviceorganisatie komen de zitten in het gloednieuwe hoofdkantoor in het duurzame Central Park gebouw, nabij Utrecht Centraal. De verhuizing naar Central Park sluit aan bij de duurzame ambities van het familierestaurant.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid