McWrap terug op menukaart McDonald’s


De (Veggie) McWrap definitief terug op menukaart McDonald's

Fastfood – De McWrap maakt z’n rentree op de menukaart. Nadat de wrap eerder op de menukaart was geplaatst, was de vraag zo groot dat er tijdelijk geen verse ingrediënten voorradig waren om de McWrap op de menukaart te houden. De McWrap moest daardoor tijdelijk van de menukaart verdwijnen.

Dit keer komt de McWrap definitief terug, zo laat het bedrijf weten. Om de fans, die de McWrap de afgelopen tijd moesten missen tegemoet te komen, heeft de hamburgerketen een aantal van deze fans een ludieke McWrap-slaapzak toegestuurd.

McDonald’s voegde de (Veggie) McWrap een tijd geleden toe aan het menu, maar moest die tijdelijk verwijderen toen de vraag zo groot werd dat het aantal verse ingrediënten te kort schoot. Bij het inkopen van de verse ingrediënten had McDonald’s wel verwacht dat de McWrap populair zou zijn, maar de populariteit verraste toen ook de keten zelf.

Bron: McDonald’s/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hoofdkantoor McDonald’s Nederland verhuist naar Utrecht

Formulenieuws – Het hoofdkantoor van McDonald’s is verhuisd van Amsterdam naar Utrecht. De 150 medewerkers van de Serviceorganisatie komen de zitten in het gloednieuwe hoofdkantoor in het duurzame Central Park gebouw, nabij Utrecht Centraal. De verhuizing naar Central Park sluit aan bij de duurzame ambities van het familierestaurant.

Lees bericht


Stijn Mentrop nieuwe Director Marketing & Communications McDonald’s

Benoeming - Stijn Mentrop is per 15 maart begonnen als Director Marketing & Communications bij McDonald’s Nederland. Naast de dagelijkse leiding over alle marketing & communicatie activiteiten, geeft hij invulling aan de strategische positionering van het familierestaurant. Mentrop is onderdeel van het directieteam, dat sinds 1 juni aangestuurd wordt door Managing Director Annemarie Swijtink.

Lees bericht

McDonald’s trekt zich vrijwel volledig terug uit Rusland

Fastfood – Na dertig jaar vertrekt de Amerikaanse fastfoodketen McDonald's uit Rusland. Aanleiding is de oorlog in Oekraïne en de onzekere situatie over de verdere duur van die situatie. Dat is maandag bekend gemaakt. Het fastfoodbedrijf is inmiddels gestart met de verkoop de 850 Russische restaurants, waar 62.000 mensen werken.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid