Meer innovaties en meer inspiratie op INTERNORGA
_1080_714_90.jpg)
Vakbeurzen – De INTERNORGA 2023, die van 10 tot en met 14 maart in Hamburg wordt gehouden wil bezoekers uit de foodservicesector meer innovatie en meer inspiratie bieden. Naast een breed aanbod foodleveranciers en foodconcepten zal de toonaangevende vakbeurs voor de gehele foodservice- en horecamarkt een compact overzicht geven van de laatste trends op het gebied van eten en drinken.
Claudia Johannsen, divisiemanager bij Hamburg Messe und Congress GmbH: "Of het nu gaat om klassieke restaurants, snelle service, bars, coffeeshops, cafés of bakkerijen met snacks, de INTERNORGA is de ontmoetingsplaats en trendincubator voor de gehele foodservice- en horecamarkt. De grote beursruimte 'Food & Beverages' opent een unieke verscheidenheid aan nieuwe producthighlights voor bezoekers. Hier kun je de F&B-trends van morgen ontdekken."
In 2023 zullen verschillende zalen op het terrein van Hamburg Messe und Congress gewijd zijn aan culinaire hoogstandjes. In het 'Food and Beverages'- gedeelte van de beurs bekende nationale en internationale bedrijven zoals Dallmayr, EDEKA Foodservice en Unilever. Maar ook Vandemoortele en Wolf Butterback uit het bakkerij- en zoetwarensegment zullen hun nieuwe producten presenteren. De Newcomers’ Area biedt ruimte aan zo’n 20 F&B start-ups.
Verder veel aanbieders op het gebied van vegetarische en veganistische gerechten, net als aanbieders van gemaksproducten. Ook voor meer klassieke gerechten als hamburgers, pizza en pasta zijn volgens de beursorganisator verrassende nieuwe smaakervaringen te ontdekken. De bakkerij- en zoetwarenhandel tonen op de beurs hun grote verscheidenheid aan snacks: van wraps tot focaccia en van ciabatta tot Flammkuchen. Ook een grote variëteit aan frisdrankaanbieders en koffiebranders zijn terug te vinden op de beursvloer, met verfrissende koffiecocktails of een kleurrijke specialiteitencappuccino met matcha of rode biet .
De INTERNORGA
INTERNORGA is de toonaangevende internationale vakbeurs voor hotels, restaurants, bakkerijen en zoetwaren. De beurs vindt jaarlijks plaats op het terrein van Hamburg Messe und Congress. De beurs kent naast een breed aanbod foodleveranciers op het gebied van eten en drinken, ook een programma met internationale conferenties en innovatieve branchewedstrijden.
Bron: INTERNORGA/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
INTERNORGA wil gastronomie naar hoger niveau tillen
Vakbeurzen – De coveniencebeurs INTERNORGA die van 14 tot en met 18 maart 2025 wordt gehouden in Hamburg wil niet alleen de belangrijkste trends signaleren, maar ook de gastronomie naar een hoger niveau brengen. De beurs is bestemd voor foodprofessionals uit de out-of-homemarkt en de retail.
Lees berichtGezonde formule Poké&ZO kiest Sligro als leverancier
Formulenieuws - Poké&ZO is een samenwerking aangegaan met Sligro Food Group. De groothandel is daarmee de totaalleverancier van de vijf Poké&ZO-locaties in Nederland geworden. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar.
Lees berichtBedrijfscateraar Vitam kiest nieuwe Versgroothandel Boerschappen
Overeenkomst - De nieuw opgerichte Boerschappen Groothandel en bedrijfscateraar Vitam hebben een 8-jarige overeenkomst getekend voor de levering van alle versproducten (groenten, vlees, fruit, zuivel). Het gaat om de levering aan meer dan 300 bedrijfsrestaurants van Vitam. Vitam is daarmee de eerste partij die kiest voor de korte keten en met wie Versgroothandel Boerschappen gaat samenwerken.
Lees berichtDrie nieuwe jonge chefs benoemd tot New Chefs on the Block
Event – Tijdens de tiende jubileumeditie van New Chefs on the Block werden drie jonge culinaire talenten in het zonnetje gezet. De New Chefs zijn Gijs Kemmeren (restaurant Vannu), Peter Bogema (restaurant Sober) en Luca Carli (restaurant Reverie). Zij werden gekozen vanwege hun innovatieve aanpak, focus op duurzaamheid, innovatie en sterke culinaire visie.
Lees berichtBouw nieuwe locatie De Lichtmis en McDonald’s Zwolle gestart
Samenwerking – Vorige week is de eerste paal geslagen en daarmee een start gemaakt met de bouw van een unieke horecacombinatie tussen wegrestaurant De Lichtmis en McDonald’s Zwolle. De combinatie gaat zich vestigen aan de A28, ter hoogte van afslag 22, markeert een nieuw begin voor het familiebedrijf De Lichtmis.
Lees berichtQuality Lodgings breidt uit met 5 nieuwe leden
Hotels – Quality Lodgings begint 2025 met een uitbreiding van de hotelcollectie. De groep verwelkomt vijf nieuwe leden, waarvan drie in Nederland en twee in Duitsland. De nieuwe hotels variëren van historische kastelen tot moderne boutique hotels.
Lees bericht