'Meer mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bij AH'


Felix Kemperman van UWV en Sonja Boelhouwer van Albert Heijn

Personeel – Albert Heijn en UWV hebben de handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst, die er toe moeten leiden dat de grootgrutter in 2025 een aantal van 2.025 mensen in dienst heeft met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Met de ondertekening willen UWV en Albert Heijn meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat stellen om deel te nemen aan het arbeidsproces. Door deel te nemen aan het arbeidsproces worden medewerkers zich bewust van hun kracht en drijfveren. Daardoor groeit het zelfvertrouwen en eigenwaarde en wordt de volgende stap op de arbeidsmarkt makkelijker. Sonja Boelhouwer, directeur winkels en franchise bij Albert Heijn: "We willen een werkgever zijn voor iedereen, ook voor mensen met een arbeidsuitdaging. We bieden hen een mooie leeromgeving, goede begeleiding en het gevoel erbij te horen."

Felix Kemperman, directeur uitvoering WERKbedrijf UWV: "UWV werkt aan een samenleving waarin mensen naar vermogen mee kunnen doen. We ondersteunen werkzoekenden in hun zoektocht naar een nieuwe baan en helpen mensen de afstand tot de arbeidsmarkt te overbruggen. Een nauwe samenwerking met werkgevers zoals Albert Heijn is hierbij onmisbaar."

Bij Albert Heijn werken op dit moment 1.850 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bron: AH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsAH start gratis bezorgservice AH Compact

Formulenieuws – Nog steeds geen winstgevende service, maar Albert Heijn zet volop in op de groei van online boodschappen doen met haar bezorgservice. Het bedrijf ziet de toegenomen belangstelling bij de consument en wil een grotere rol spelen in het bezorgen. Niet alleen heeft de supermarktketen de bezorgcapaciteit in krap twaalf maanden verdubbeld, ook lanceert Albert Heijn vandaag een nieuwe, gratis...

Lees bericht

Uitrol AH to go bij tankstations bp pas in 2021

Petrol – De uitrol van de Albert Heijn to go-locaties op zo’n 100 bp tankstations in Nederland zal niet, zoals eerder aangekondigd, na de zomer van 2020 starten, maar pas in 2021. een woordvoerder van Albert Heijn heeft dat tegenover @FoodClicks bevestigd.

Lees berichtSaladebar Albert Heijn voortaan in 100 winkels

Formulenieuws - Na een succesvolle pilot in meerdere winkels rolt Albert Heijn het concept Saladebar uit naar 100 winkels. Bij deze locties zitten ook AH to go’s. De Saladebar is onderdeel van de versafdeling, waar vers, gezond en gemak voor de klant centraal staan.

Lees bericht

Heerschap Groep in 2022 van Jumbo naar Albert Heijn

Supermarkt - Heerschap Groep gaat vanaf januari 2022 met vijf Jumbo winkels over op de Albert Heijn formule.  Daarnaast gaan Heerschap Groep en de supermarktketen samenwerken om de ambachtelijke  producten van Bakkerij Heerschap toe te voegen aan het Streeckgenoten assortiment van Albert Heijn.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid