'Meer mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bij AH'


Felix Kemperman van UWV en Sonja Boelhouwer van Albert Heijn

Personeel – Albert Heijn en UWV hebben de handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst, die er toe moeten leiden dat de grootgrutter in 2025 een aantal van 2.025 mensen in dienst heeft met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Met de ondertekening willen UWV en Albert Heijn meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in staat stellen om deel te nemen aan het arbeidsproces. Door deel te nemen aan het arbeidsproces worden medewerkers zich bewust van hun kracht en drijfveren. Daardoor groeit het zelfvertrouwen en eigenwaarde en wordt de volgende stap op de arbeidsmarkt makkelijker. Sonja Boelhouwer, directeur winkels en franchise bij Albert Heijn: "We willen een werkgever zijn voor iedereen, ook voor mensen met een arbeidsuitdaging. We bieden hen een mooie leeromgeving, goede begeleiding en het gevoel erbij te horen."

Felix Kemperman, directeur uitvoering WERKbedrijf UWV: "UWV werkt aan een samenleving waarin mensen naar vermogen mee kunnen doen. We ondersteunen werkzoekenden in hun zoektocht naar een nieuwe baan en helpen mensen de afstand tot de arbeidsmarkt te overbruggen. Een nauwe samenwerking met werkgevers zoals Albert Heijn is hierbij onmisbaar."

Bij Albert Heijn werken op dit moment 1.850 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bron: AH/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Half-om-half gehakt bij AH voortaan ook met rund en kip

Duurzaamheid – Binnen twee weken komt Albert Heijn met gehakt, worstjes en hamburgers die bestaan uit vlees gemengd van kippenvlees en rundvlees. Die producten hebben niet alleen minder CO2-uitstoot, maar worden ook goedkoper aangeboden in de winkels. De supermarktketen maakte de innovatie bekend tijdens de presentatie van het zevende duurzaamheidsverslag.

Lees bericht




AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht


‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid