Meerderheid SPAR university-aandelen naar twee SPAR-ondernemers


Formulenieuws - Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje dragen de meerderheid van hun aandelen in SPAR university over aan de SPAR city ondernemers Martijn te Berge en Ilona Bloch. SPAR holding blijft een actieve rol spelen en zal de nieuwe organisatie ondersteunen. Dat is vandaag bekend gemaakt.

De ambities van deze twee partijen komen bij elkaar en sluiten goed op elkaar aan om samen in de toekomst sterker te worden. De twee jonge city ondernemers hebben op dit moment vestigingen in Zutphen, Zwolle en Deventer en hebben altijd aangegeven als onderneming te willen groeien met SPAR. Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje willen na vele jaren in het veld graag hun kennis en kunde gaan inzetten voor het coachen van jongere ondernemers en zullen op deze manier betrokken blijven bij SPAR university. SPAR university telt momenteel 10 vestigingen.

Blije teams

Voortbordurend op de HR-filosofie waarin blije teams centraal staan - en met de nieuw aangetrokken Operationeel Manager Robin de Paauw - gaat SPAR university nu aan de slag om de leukste retailwerkgever van Nederland te worden, aldus het persbericht.’ Met zelfstandige teams, die betrokken, open, eerlijk en duidelijk naar elkaar zijn en lef tonen, wordt dit een mooie haalbare reis’. SPAR university wil ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer gaan inzetten.

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BenBits opent nieuwe kauwgomfabriek in Nederland

Zoetwaren – Het kauwgommerk BenBits heeft woensdag haar nieuwe kauwgomfabriek in Heerhugowaard geopend. Het kauwgommerk dat in de jaren zeventig een van de eerste suikervrije kauwgoms was, keert nu in Nederland vanuit Italië terug als een natuurlijke, plasticvrije kauwgom.

Lees bericht


Nieuw conditiestelsel voor SPAR-ondernemers

Formulenieuws – Met een ruime meerderheid (90%) hebben de leden van de SPAR Detaillisten Coöperatie het nieuwe conditiestelsel aangenomen. De vraag om een nieuw stelsel was voort gekomen uit de aangescherpte strategie die SPAR Holding samen met het bestuur van de SPAR Detaillisten Coöperatie in 2021 heeft opgesteld.

Lees bericht

SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam

Formulenieuws - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA hebben vastgoedontwikkelaar MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om naar een nieuwe mixed-use plek te transformeren.

Lees bericht
Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid