Meerderheid SPAR university-aandelen naar twee SPAR-ondernemers


Formulenieuws - Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje dragen de meerderheid van hun aandelen in SPAR university over aan de SPAR city ondernemers Martijn te Berge en Ilona Bloch. SPAR holding blijft een actieve rol spelen en zal de nieuwe organisatie ondersteunen. Dat is vandaag bekend gemaakt.

De ambities van deze twee partijen komen bij elkaar en sluiten goed op elkaar aan om samen in de toekomst sterker te worden. De twee jonge city ondernemers hebben op dit moment vestigingen in Zutphen, Zwolle en Deventer en hebben altijd aangegeven als onderneming te willen groeien met SPAR. Erwin Binneveld en Mirjam Bestebreurtje willen na vele jaren in het veld graag hun kennis en kunde gaan inzetten voor het coachen van jongere ondernemers en zullen op deze manier betrokken blijven bij SPAR university. SPAR university telt momenteel 10 vestigingen.

Blije teams

Voortbordurend op de HR-filosofie waarin blije teams centraal staan - en met de nieuw aangetrokken Operationeel Manager Robin de Paauw - gaat SPAR university nu aan de slag om de leukste retailwerkgever van Nederland te worden, aldus het persbericht.’ Met zelfstandige teams, die betrokken, open, eerlijk en duidelijk naar elkaar zijn en lef tonen, wordt dit een mooie haalbare reis’. SPAR university wil ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer gaan inzetten.

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SPAR opent tijdelijke winkel in Beekse Bergen

Leisure  – SPAR opent op Beekse Bergen een tijdelijke winkel. De tijdelijke locatie is noodzakelijk nadat een brand in het hoofdgebouw van het vakantiepark in Hilvarenbeek in juni ook de SPAR enjoy winkel van Peter en Leny den Haag in de as legde.

Lees bericht


SPAR university’s openen 16 augustus weer de deuren

Formulenieuws – Met het opstarten van de universiteiten en hogescholen met fysieke onderwijs, na de zomer, gaan ook de Spar university’s weer open. Vanaf maandag 16 augustus zijn alle gemakswinkels op de campus-terreinen weer geopend voor de studenten en medewerkers.

Lees bericht

SPAR opent nieuwe vestiging van The Tosti Club in Enschede

Formulenieuws - SPAR city Enschede opent een nieuwe shop-in-shop van The Tosti Club. Na de start van de shop-in-shoplocatie van The Tosti Club in Zwolle breidt SPAR het verhaal van de The Tosti Club op 11 maart verder uit. Na deze opening volgen vestigingen in Amsterdam (Hobbemakade) en Hoorn.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid