Michèle Boudria start als Managing Director McDonald’s Nederland


Benoeming – Michèle Boudria start vandaag als de nieuwe Managing Director van McDonald’s Nederland. Boudria volgt Erwin Dito op, die de positie van Vice President Brand Leadership binnen de internationale McDonald’s Corporation zal gaan vervullen.

Boudria was tot voor kort Regional Vice President Western Canada en verantwoordelijk voor de gehele West-Canadese markt. Zij heeft en lange staat van dienst binnen McDonald’s. Boudria: “McDonald’s mag dan al bijna vijftig jaar actief zijn in Nederland, toch blijft ze innoveren en vernieuwen om haar gasten de best mogelijke restaurantervaring te bieden en medewerkers een plezierige werkplek. Ik ben trots dat ik hier onderdeel van mag uitmaken en zo kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het McDonald’s in Nederland, ook op de lange termijn”.

In haar nieuwe rol zal Boudria onder andere de verdere uitrol van innovaties in digitalisering van de restaurants vormgeven. Ook zal Boudria de leiding nemen in de verdere uitrol en ontwikkeling van de ambitieuze duurzaamheidstrategie van de Nederlandse McDonald’s organisatie.

Boudria begint met haar rol als Managing Director vanuit Canada, vanwege de geldende reisrestricties. Zij begon haar carrière bij McDonald's als crewlid in een McDonald's restaurant in de Canadese hoofdstad Ottawa. In 2019 trad Boudria toe tot het Canadese leiderschapsteam als Regional Vice President Western Canada. Gedurende haar 36-jarige McDonald’s loopbaan heeft Boudria meerdere prestigieuze onderscheidingen ontvangen en heeft zij zich ingezet voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook heeft zij zich hard gemaakt voor vrouwelijk leiderschap binnen de McDonald’s organisatie.

Bron: McDonald's/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s komt tijdelijk met plantaardige burger McPlant

Formulenieuws – McDonald’s introduceert tijdelijk de plantaardige burger McPlant. Het rundvleesalternatief van de hamburgerketen is gemaakt met Beyond Meat en gericht op flexitariërs die interesse hebben in plantaardige producten. De McPlant is vanaf vandaag tot en met 1 november beschikbaar in vrijwel alle Nederlandse restaurants. 

Lees bericht


McDonald’s komt met vervolg op eerdere zwerfafvalcampagne

Formulenieuws  –McDonald’s gaat het goede gedrag van gasten die zorgvuldig omgaan met afval opnieuw belonen. De hamburgerketen komt met een opvolging van de eerste You Bin It, You Win It editie vorig jaar. Tijdens die campagneperiode zag McDonald’s een toename van vier procent in de hoeveelheid afval dat correct werd weggegooid in de afvalbak.

Lees bericht

McDonald’s stuurt nieuwe medewerkers de lucht in

Actie - Nieuwe medewerkers – Crewmembers geheten – van McDonald’s maken kans op een ballonvaart. De eerste ballon gaat vanmiddag vanaf het Malieveld in Den Haag omhoog. Nieuwe Crewleden, die kans willen maken op een tocht, kunnen zich tot en met 17 september aanmelden voor een baan bij een van de 254 restaurants in Nederland.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid