Michèle Boudria wordt opvolger Erwin Dito bij McDonald’s Nederland


Erwin Dito wordt per 1 juli Vice President Brand Leadership binnen de internationale McDonald’s Corporation

Benoeming – Erwin Dito, Managing Director McDonald’s Nederland, wordt per 1 juli Vice President Brand Leadership binnen de internationale McDonald’s Corporation. Dito wordt in Nederland opgevolgd door de Canadese Michèle Boudria.

De afdeling Global Brand Leadership waaraan Dito sturing gaat geven, is nieuw en opgezet om de wereldwijde merkstrategie voor de restaurantketen voor gasten verder te verbeteren en te bevorderen. Dito is zes jaar werkzaam geweest bij McDonald’s Nederland, waarvan de laatste jaren als Managing Director.

De Canadese Michèle Boudria is een ervaren directeur die al 36 jaar actief is binnen de McDonald’s organisatie in Canada. In haar huidige rol als West Regional Vice President van Canada is ze verantwoordelijk voor de gehele West-Canadese markt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsAlex Weber nieuwe CFO McDonald’s Nederland

Benoeming – McDonald’s Nederland heeft Alex Weber aangesteld als CFO. Weber wordt verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het financiële beleid van McDonald's Nederland B.V.. Hij neemt de functie over van Wendela van de Water. Alex heeft ruim 11 jaar ervaring in financiële functies bij o.a. Deloitte en AkzoNobel op het gebied van accountancy, compliance, reporting,...

Lees bericht

Erwin Dito nieuwe topman McDonald’s Nederland

Benoeming – McDonald’s stelt per 1 januari 2019 Erwin Dito, de huidige Director Marketing, Communications & Insights, aan als Managing Director McDonald’s Nederland. De huidige Managing Director, Manu Steijaert, zal de rol van Vice President International Operated Markets gaan vervullen. Erwin Dito werkt sinds oktober 2015 bij McDonald’s Nederland en werd in februari 2016 aangesteld als Director marketing, Communications & Insights. Dito begon zijn...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid