Michelinsterrenjubileum voor Okura's Ciel Bleu Restaurant


Jubileum –  Ciel Bleu Restaurant zich mag zich voor het tiende jaar op rij de bezitter van twee Michelinsterren noemen. Ook Okura’s Yamazato Restaurant heeft een sterrenjubileum: het traditioneel Japanse restaurant kreeg dit jaar voor de 15e keer een Michelinster toegekend. Het restaurant Ciel Bleu,  op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, ontving in 2005 de eerste ster onder leiding van Onno Kokmeijer en Arjan Speelman. In 2007 mochten zij de tweede Michelinster in ontvangst nemen. Dit jaar ontvingen zij voor de tiende keer de twee Michelinsterren. Onno Kokmeijer, Executive Chef en Manager van Ciel Bleu: “We proberen steeds te blijven innoveren om onze internationale gasten te blijven verrassen en overrompelen. De gast staat centraal in alles wat we doen en we willen onze gasten avond na avond een unieke totaalbeleving bieden. Dat houdt niet op bij het eten maar werkt ook door in de service en ambiance. Blijven verrassen, innoveren en oog voor perfectie is de kern van Ciel Bleu. Dat we daar al een decennium lang voor worden beloond met twee Michelinsterren is een grote eer.” Bron: Okura Amsterdam Jubileum –  Ciel Bleu Restaurant zich mag zich voor het tiende jaar op rij de bezitter van twee Michelinsterren noemen. Ook Okura’s Yamazato Restaurant heeft een sterrenjubileum: het traditioneel Japanse restaurant kreeg dit jaar voor de 15e keer een Michelinster toegekend. Het restaurant Ciel Bleu,  op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, ontving in 2005 de eerste ster onder leiding van Onno Kokmeijer en Arjan Speelman. In 2007 mochten zij de tweede Michelinster in ontvangst nemen. Dit jaar ontvingen zij voor de tiende keer de twee Michelinsterren. Onno Kokmeijer, Executive Chef en Manager van Ciel Bleu: “We proberen steeds te blijven innoveren om onze internationale gasten te blijven verrassen en overrompelen. De gast staat centraal in alles wat we doen en we willen onze gasten avond na avond een unieke totaalbeleving bieden. Dat houdt niet op bij het eten maar werkt ook door in de service en ambiance. Blijven verrassen, innoveren en oog voor perfectie is de kern van Ciel Bleu. Dat we daar al een decennium lang voor worden beloond met twee Michelinsterren is een grote eer.” Bron: Okura Amsterdam

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid