Moments & More aan de slag met ‘het nieuwe vlees’ van Redefine Meat


Actie -Tussen het culinaire geweld van de tophorecazaken die een actie houden met het plantaardige nieuwe vlees van Redefine Meat staan ook de 15 Moments & More-tankstationlocaties van Vissers Energy Group. De tankstationgroep vernieuwt en verduurzaamt continu en een plantaardig aanbod tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel past daar bij.

Vanaf maandag 6 maart zijn op alle Moments & More locaties de Burgers verkrijgbaar van Redefine Meat, 3D geprint vlees maar dan 100% plantaardig. Net als Moments & More is ook de presentatie van Redefine Meat anders dan andere bedrijven met plantaardige producten.

Enthousiast

Rob Doorn van Vissers Energy Group was al enthousiast over het product bij de introductie in Nederland eind vorig jaar bij ZiN inspiratielab, en werd nog enthousiaster over het bedrijf tijdens de introductie bij Sial in Parijs. De presentatie op de beurs van het ‘nieuwe vlees’ had een bijna Apple-achtige uitstraling en het product had een geweldige vleesstructuur.

Koeienknuffel

Vanaf volgende week kan iedereen laagdrempelig kennismaken met deze innovatie. Doorn gaat er vanuit dat het product een blijvertje is op de kaart en dat de Redefine Burger van vaste waarde gaat zijn voor de bezoekers van Moments & More. Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees maakt men ook nog eens kans op een koeienknuffel voor 2.

Bron: @FoodClicks

Kans op een koeienknuffel voor 2 bij de actie van Moments & More en Redefine Meat

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsRedefine Meat overall winnaar Horecava Innovation Award

Verkiezing - Maandag 9 januari is tijdens de opening van Horecava 2023 bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de Horecava Innovation Awards2023. Puck Wilbers, de juryvoorzitter, reikte de awards uit voor de categorieën; food & beverage, equipment & services, concepts, interior & design, digital, apps & social media en duurzaamheid. Overall winnaar werd Redefine Meat.

Lees bericht

Tankshopbeurs laat weinig shopinspiratie zien

Petrol – De jaarlijks gehouden Tankstation & Carwash Vakbeurs in Houten toonde deze editie veel techniek en hardwaren, maar inspiratie voor de tankshop was er maar weinig. Slechts een handvol bedrijven lieten producten zien waar je in de tankshop wat mee kunt.

Lees bericht

Redefine Meat verrast bezoekers Sial met spectaculaire show

Vakbeurzen - Een spectaculaire show van het Israëlische bedrijf Redefine Meat, de leverancier van de plantaardige biefstuk van Loetje, samen met honderden andere aanbieders die niet direct met innovaties zijn gekomen, maar wel hun bestaande producten hebben verbeterd. De jaarlijkse Sial in Parijs, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld, pakte ook deze editie weer uit.

Lees berichtDe Pizzabakkers komen met plant-based pizza

Formulenieuws – De Pizzabakkers komen in april met een plant-based pizza, die ontwikkeld is met een team van plant-basedspecialisten. De plant-based pizza, met de naam ’Nduja Vegana, staat vooralsnog tijdelijk op het menu.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid