Mooie Boules lanceert ‘coronaproof arrangement’


Heropening - Nu de huidige coronamaatregelen worden versoepeld kijkt elke horecagelegenheid welke mogelijkheden er zijn. Het doe-horecaconcept Mooie Boules zet in op groepsarrangementen waarbij gasten coronaproof een paar uur kunnen borrelen met spellen in een omgebouwde speeltuin, met een borrelplank, tot nostalgische bordspellen en een potje jeu de boules.

Vooral nu de feestjes, events en bijeenkomsten niet zijn toegestaan wil Mooie Boules toch groepjes vrienden, familie en collega’s bij elkaar te brengen. Daarom bieden zij groepen van vier personen in juni en juli de gelegenheid om drie uur lang een tafel te boeken. Voor dit arrangement betalen mensen 35 euro per persoon. Deelnemers kunnen dan één uur boulen en krijgen als onderdeel een (vega) borrelplank van onder andere Ron Blaauw, 20 euro dranktegoed per persoon en kunnen verschillende nostalgische bordspellen doen. Het eten en drinken wordt besteld via een applicatie aan tafel. Rogier van Genugten en oprichter Mooie Boules: “We zijn aan de slag gegaan met een model waarbij mensen veilig met elkaar kunnen spelen en borrelen. In een model dat voor ons werkt en dat we in juli kunnen opschalen, zodat we Mooie Boules met ons team weer kunnen opbouwen.”

Ook voor Mooie Boules waren het lastige tijden. Zo moet de locatie in Eindhoven, één dag na opening, direct weer de deuren sluiten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Mooie Boules komt met ‘speelthuis pakketten’

Ludiek – De locaties van Mooie Boules gaan samen met spelkoning 999 Games speciale ‘speelthuis pakketten’ samenstellen. De pakketten bestaan uit verschillende kaart-, dobbel- en bordspelletjes en zijn daarnaast gevuld met Mooie Boules - en partnerproducten, zoals speciaalbieren, de eigen huiswijnen, kaas- en vleesdelicatessen.

Lees bericht

Foodhal ‘Mooie Boules’ wil snel uitbreiden

Horeca - Mooie Boules, het horecaconcept waar het spelen van jeu de boules wordt gecombineerd met uit eten gaan heeft een derde locatie. Na Amsterdam en Rotterdam is nu Delft geopend, maar begin 2020 volgen ook Breda en Eindhoven. Andere locaties worden vooralsnog stil gehouden. Dat Mooie Boules het ‘huiskamergevoel’ wil overbrengen, is een understatement. De locaties hebben grindbanen omringd met...

Lees bericht

Deliveroo opent Editions keukens in Nederland

Horeca - Maaltijdenbezorger Deliveroo is gestart met Editions keukens, die zes restaurantconcepten aanbieden van twee bekroonde chef-koks: Ron Blaauw en Michiel van der Eerde van BAUT. De keukens staan op de eerste jeu de boules foodhal van Nederland: Mooie Boules. De gerechten van de chefs worden exclusief bezorgd bij klanten van Deliveroo en zijn verkrijgbaar voor bezoekers van de jeu...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid