Moving Mountains brengt No-Pork burger
Introductie - Moving Mountains, bekend van plantaardige burgers en hot dogs, heeft na de recentelijke introductie van de sausage nu ook de No-Pork Burger op de markt gebracht. De No-Pork Burger is het alternatief voor een varkensburger. Op de Horecava konden de foodprofessionals al kennismaken met dit nieuwe veganistische product. Moving Mountains heeft met de NO-Pork Burger voor de meeste, hardlopende vleesproducten een vleesvervanger. Daar ligt ook een doel voor Moving Mountains. Het bedrijf wil een breed assortiment vleesvervangers die niet alleen populair zijn bij vegetariërs en veganisten, maar dat ook wordt gewaardeerd door flexitariërs en vleesliefhebbers. Om dit te bereiken ontwikkelt Moving Mountains producten die qua uiterlijk, smaak, geur en bite zo dicht mogelijk in de buurt van dierlijk vlees komen. Naast de plant-based burgers, hot dogs en sausage komt daar nu de No-Pork Burger bij. EU-distributeur is Jan Zandbergen in Veenendaal. No-Pork Burger De No-Pork Burger is volledig op planten gebaseerd en bevat natuurlijke ingrediënten waaronder oesterzwammen en bieten. Deze burgers bevatten ook geen cholesterol, zijn vrij van hormonen en antibiotica en zijn rijk aan plant-proteïnen. De No-Pork Burger is verkrijgbaar in formaat van 113,5g en kan als klassieke burger geserveerd worden en als alternatief voor consumenten die de smaak van varken prefereren. De Moving Mountains-producten zijn niet meer exclusief voor de foodservicemarkt. Diverse producten zijn opgenomen door supermarktketens. Zo is de No-Pork Burger opgenomen in het assortiment van de Britse supermarktketen Sainsbury’s. En sinds begin dit jaar zijn de plant-based Moving Mountains burger en sausage bij Jumbo in Nederland verkrijgbaar. Bron: @FoodClicks Introductie - Moving Mountains, bekend van plantaardige burgers en hot dogs, heeft na de recentelijke introductie van de sausage nu ook de No-Pork Burger op de markt gebracht. De No-Pork Burger is het alternatief voor een varkensburger. Op de Horecava konden de foodprofessionals al kennismaken met dit nieuwe veganistische product. Moving Mountains heeft met de NO-Pork Burger voor de meeste, hardlopende vleesproducten een vleesvervanger. Daar ligt ook een doel voor Moving Mountains. Het bedrijf wil een breed assortiment vleesvervangers die niet alleen populair zijn bij vegetariërs en veganisten, maar dat ook wordt gewaardeerd door flexitariërs en vleesliefhebbers. Om dit te bereiken ontwikkelt Moving Mountains producten die qua uiterlijk, smaak, geur en bite zo dicht mogelijk in de buurt van dierlijk vlees komen. Naast de plant-based burgers, hot dogs en sausage komt daar nu de No-Pork Burger bij. EU-distributeur is Jan Zandbergen in Veenendaal. No-Pork Burger De No-Pork Burger is volledig op planten gebaseerd en bevat natuurlijke ingrediënten waaronder oesterzwammen en bieten. Deze burgers bevatten ook geen cholesterol, zijn vrij van hormonen en antibiotica en zijn rijk aan plant-proteïnen. De No-Pork Burger is verkrijgbaar in formaat van 113,5g en kan als klassieke burger geserveerd worden en als alternatief voor consumenten die de smaak van varken prefereren. De Moving Mountains-producten zijn niet meer exclusief voor de foodservicemarkt. Diverse producten zijn opgenomen door supermarktketens. Zo is de No-Pork Burger opgenomen in het assortiment van de Britse supermarktketen Sainsbury’s. En sinds begin dit jaar zijn de plant-based Moving Mountains burger en sausage bij Jumbo in Nederland verkrijgbaar. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Inschrijving geopend voor NK De Lekkerste 2025
Vakwedstrijden – Er kan weer ingeschreven worden voor NK De Lekkerste 202. Het jaarlijkse evenement voor de fast casual branche vindt zoals altijd plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam, van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2025.
Lees berichtRedefine Meat zet definitieve stap naar retail
Supermarkt – Redefine Meat, dat bij de lancering in 2022 had aangekondigd een plant-based merk te zijn voor de foodservicesector, gaat toch grotere stappen zetten in de retail. Onlangs werd het product, de ‘flank steak’ en de verpakking gepresenteerd bij Ron’s Gastro-bar in Amsterdam.
Lees berichtChef’s table ‘Taste of Horecava by Gault&Millau’
Vakbeurzen - In samenwerking met de culinaire gids Gault&Millau organiseert Horecava een Chef’s Table, waarbij topchefs hun vaardigheden tonen aan een select gezelschap van horecaprofessionals.
Lees berichtNK Koffie de komende drie jaar op Horecava
Vakbeurs - Na het succes van voorgaande edities bundelen de Specialty Coffee Association (SCA Nederland) en Horecava opnieuw hun krachten voor de komende drie jaar om de nationale koffie kampioenschappen te organiseren tijdens Horecava.
Lees berichtVrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne
Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.
Lees berichtLuuk Scholte nieuwe algemeen directeur Greendish
Benoeming - Voormalig directeur Horecava Luuk Scholte is per februari 2024 gestart als algemeen directeur van Greendish. Hij volgt in deze functie Michael Salmagne op.
Lees bericht