Multi franchisenemers openen vierde Spare Rib Express in Almelo


Formulenieuws - Spare Rib Express heeft afgelopen maand een nieuw bezorgrestaurant geopend in Almelo. Voor bestaand franchisenemer Bart van Bergem is dit zijn vierde bezorgrestaurant naast Veendam, Emmen en Hoogeveen.

In januari 2016 openden Bart en Tracy hun eerste Spare Rib Express locatie in Veendam. In 2018 hun tweede bezorgrestaurant in Emmen en een jaar later volgde Hoogeveen, waar zij met een compagnon, Esmée van Tellingen, startten. Nu is het de beurt aan Almelo en omgeving. Middenin het centrum en tegenover een druk bezocht winkelcentrum is het splinternieuwe bezorgrestaurant geopend, aan de Ootmarsumsestraat 278.

Geplande openingen

Spare Rib Express telt nu 67 bezorgrestaurants en heeft openingen in onder andere Cuijk, Hoorn, Goes en Heerenveen gepland staan.

Bron: Spare Rib Express

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Spare Rib Express wil burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium

Formulenieuws – De vegetarische burgers verkopen goed bij Spare Rib Express. Het afzetaandeel van de vegetarische categorie bedraagt inmiddels al 7%.“Dat is beter dan verwacht”, aldus woordvoerder Spare Rib Express. De formule gaat hier nog meer op inzetten, bijvoorbeeld met een burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium.

Lees berichtSpare Rib Express Nijverdal opent succesvol in crisistijd

Formulenieuws – Spare Rib Express in Nijverdal opende op een raar moment; twee weken nadat de locatie openging, moesten de collega-horecabedrijven juist de deuren luiten. Voor ondernemer Bastiaan Brinkman niet direct aanleiding om zijn eigen zaak feestelijk te openen. Nu gaat hij dat alsnog doen, met een feestweek samen met zijn klanten, ook om de uitbreiding van zijn bezorggebied naar Raalte...

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid