Multi franchisenemers openen vierde Spare Rib Express in Almelo


Formulenieuws - Spare Rib Express heeft afgelopen maand een nieuw bezorgrestaurant geopend in Almelo. Voor bestaand franchisenemer Bart van Bergem is dit zijn vierde bezorgrestaurant naast Veendam, Emmen en Hoogeveen.

In januari 2016 openden Bart en Tracy hun eerste Spare Rib Express locatie in Veendam. In 2018 hun tweede bezorgrestaurant in Emmen en een jaar later volgde Hoogeveen, waar zij met een compagnon, Esmée van Tellingen, startten. Nu is het de beurt aan Almelo en omgeving. Middenin het centrum en tegenover een druk bezocht winkelcentrum is het splinternieuwe bezorgrestaurant geopend, aan de Ootmarsumsestraat 278.

Geplande openingen

Spare Rib Express telt nu 67 bezorgrestaurants en heeft openingen in onder andere Cuijk, Hoorn, Goes en Heerenveen gepland staan.

Bron: Spare Rib Express

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Broers van der Wende openen tweede Spare Rib Express

Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.

Lees bericht


Spare Rib To Go Doetinchem verdubbelt omzet

Formulenieuws - De foodserviceformule Spare Rib Express opende begin vorig jaar de tweede To Go locatie in Doetinchem. Dit tweede bezorgrestaurant is opgezet in samenwerking met de petrolformule Tinq en wist de omzet in het eerste jaar ten opzichte van de jaarbegroting te verdubbelen.

Lees bericht

Spare Rib Express wil burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium

Formulenieuws – De vegetarische burgers verkopen goed bij Spare Rib Express. Het afzetaandeel van de vegetarische categorie bedraagt inmiddels al 7%.“Dat is beter dan verwacht”, aldus woordvoerder Spare Rib Express. De formule gaat hier nog meer op inzetten, bijvoorbeeld met een burger met extra Vitamine B, ijzer en calcium.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid