’n Tip in Daarle sluit zich aan bij Eetwinkel


Het team achter Eetwinkel 'n Tip in Daarle

Formulenieuws – Cafetaria ’n Tip in Daarle heeft zich aangesloten bij Eetwinkel, de cafetariaformule van Chefs Culinar. Na een grondige verbouwing opende het eetcafé recent de deuren als Eetwinkel ’n Tip.

’n Tip begon in 1999 als café met eetfunctie, maar in de loop van de jaren groeide het bedrijf van Jan en Inge Poorterman uit tot veel meer dan een café. Het eetcafé, een cafetaria en catering vormen nu de drie belangrijke pijlers van ’n Tip. “Door ons aan te sluiten bij Eetwinkel krijgt onze zaak een kwalitatieve impuls”, aldus Inge. “We hebben een volledig vernieuwd interieur met een frisse, moderne uitstraling. Ook gaan we werken met nieuwe apparatuur, waarmee we een nog hogere kwaliteit van onze producten en gerechten kunnen bieden.”

Eetwinkel ’n Tip en het eetcafé zijn gevestigd in hetzelfde pand; een gedeelde keuken verbindt de twee bedrijven met elkaar. Het eetcafé biedt zowel binnen als op het terras een plek om te genieten van een lunch, diner of een gewoon een drankje te drinken. In de cafetaria kan men vanzelfsprekend terecht voor een frietje en snack, maar ook belegde broodjes, menu’s en ijs. Nieuw in het assortiment zijn een aantal frites toppers; een onderscheidend frietje met topping.

Maaltijdservice

Naast eten en afhalen bij ’n Tip, kunnen klanten het bedrijf ook inhuren voor catering. Van een warm en koud buffet of bbq-pakket tot het verzorgen van een (huwelijks)feest. Tevens biedt ’n Tip een maaltijdservice. Jan: “Met onze maaltijdservice is het mogelijk om zes dagen per week een warme maaltijd thuis te laten bezorgen. Wij hanteren een gevarieerde menucycles met diverse soorten aardappelen, groente en vlees, stamppotten en pasta’s.

Bron: Eetwinkel/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeca Alliantie wil energiestress in kaart brengen

Energiecrisis - De Horeca Alliantie wil onder de noemer ‘Horeca In Nood’ de energiestress in de horecabranche in kaart brengen. Ondernemers kunnen via de Horeca Alliantie hun energienood delen. De binnengekomen reacties worden gepubliceerd en gebundeld voor politiek Den Haag.

Lees bericht


Cafetaria ’t Buulke in Budel start op nieuwe locatie als Eetwinkel

Fastservice - Cafetaria ’t Buulke, gestart in 2003 als kleine dorpse cafetaria, start op een nieuwe locatie in Budel als Eetwinkel, de cafetariaformule van grossier Chefs Culinar. Eigenaren Ludo en Evelyn Neeskens nemen na 19 jaar intrek in het voormalig pand van cafetaria van Kessel aan de Deken van Baarsstraat in het Brabantse dorp.

Lees bericht

Restaria roept formules op tot vereniging bij ProFri

Cafetaria – “De cafetariabranche moet gezamenlijk de handschoen oppakken om de sector toekomstbestendig te maken,” dat zegt Hans van Ballegooijen, formulemanager van Restaria. De formule verlengde het collectieve lidmaatschap bij de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en roept andere formules op Restaria te volgen.

Lees bericht

Investeerders gezocht voor eerste Amsterdamse Mercearia

Eetwinkel – Het moet de eerste Mercearia worden van Amsterdam. Een Latijns-Amerikaans eetconcept dat tot nog toe niet in de hoofdstad te vinden is. Drie gepassioneerde koks Estela Barroca en broers Daan en Matthijs Pasmans willen daarin verandering brengen en zijn op zoek naar investeerders.

Lees bericht


ProFri Keurmerk voor Snackpoint De Passage in Wolvega

Cafetaria – ProFri-bestuurslid Marcel van Veen heeft onlangs het Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt van de vakvereniging aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega. ProFri was in De Koe’s bedrijf te gast vanwege een regionale ledenbijeenkomst.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid