Na de pizza-automaat nu de Noodle vendingmachine


De vendingautomaat met de noodle-producten bij Haan Loevestein in Den Haag

Mobiliteit – Het kon niet uitblijven; na vendingmachines met allerhande food- en nonfoodproducten en de pizza-automaat, staat er nu ook een Noodle vendingmachine. De eerste volgens De Haan Minerale Olien.

Haan Loevesteinlaan in Den Haag heeft de primeur. Of er meerdere locaties een Noodle automaat krijgen is afhankelijk van de resultaten. De locatie in Den Haag is een pilot. Klanten hebben voor €2,80 de keuze tussen twee soorten noodles; (halal) Noodles Chicken of Beef, laat DHMO op linkedin weten. Binnen een minuut worden de noodles verwarmd tot een ready-to-eat maaltijd. Automobilisten en andere gebruikers kunnen 24/7 gebruik maken van de machine.

De Haan test ook op een andere locatie in Den Haag ook een pizza-automaat. 

Bron: DHMO/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuwe Tony’s Coffee & More bij haan tankstation in Pijnacker

Tankstation - De Haan heeft het tankstation van Avia overgenomen en omgetoverd tot een haan tankstation, volledig in blauw en met een moderne nieuwe shop van Tony’s. De verbouwde locatie in afgelopen weekend opengegaan voor bewoners van Pijnacker en automobilisten. Tony’s Coffee & More is één van de shopconcepten van Tony’s waarbij het met name om snacks, koffie...

Lees bericht


Nieuw: Tony’s Street Food bij Esso Den Bout

Petrol - Esso Den Bout aan de A15 bij Hardinxveld-Giessendam is vernieuwd. Belangrijk speerpunt van het station nu is de Tony’s Street Food. Via dit all-American diningconcept serveert de Esso nu 24/7 vers bereide specialiteiten, zoals broodjes, tosti’s, burgers, warme & zoete snacks, sappen en de beste koffie. In de shop is gekozen voor een extra uitgebreid to go-assortiment.

Lees bericht

Hajé Nunspeet opent Take Away met ‘foodwall’

Formulenieuws – Hotel-restaurantformule Hajé heeft onlangs langs de Rijksweg A28 (richting Harderwijk) een Take Away met een ‘foodwall’ geopend. In de vier meter tellende vendingmachine in Nunspeet geen snacks of andere zoetwaren, maar alleen gezonde producten en gerechten.

Lees berichtREWE ontwikkelt en test vier to go-shopformats

Buitenland – REWE, moedermaatschappij van groothandel Lekkerland in Nederland, heeft een viertal shopconcepten ontwikkeld, die momenteel in Duitsland worden getest. Het gaat om shopconcepten voor hightraffic-locaties, als treinstations en luchthaven en universiteiten, kantoren en ziekenhuizen. De vier ontwikkelde concepten verschillen in productaanbod en gebruikte techniek.

Lees bericht

Erasmus MC doet gezonde voedingspilot met Health Food Wall

Zorg - De eerste Health Food Wall is nog altijd te zien op Schiphol. Sterker nog: het contract is net verlengd. Maar verder leek het een beetje stil rondom de vendingautomaat met gezonde producten. Totdat Erasmus MC in Rotterdam zich meldde met de installatie van vier automaten als pilot voor een periode van zes maanden.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid