Na Lentebok, Herfstbok en ZomerWeizen komt Grolsch met Winterbok


Bieren - Grolsch lanceert in week 48 voor het eerst een Winterbok. Het is de vierde seizoensvariant die de Enschedese bierbrouwer lanceert, na de Lentebok, Herfstbok en ZomerWeizen. Volgens Grolsch heeft de nieuwe Winterbok ‘een zachtzoete kruidige smaak van honing, kaneel en speculaas’. Grolsch Meesterbrouwer Guy Evers heeft zich voor het nieuwe bier laten inspireren door de typerende smaken van het winterseizoen. De Winterbok betreft een speciale editie die alleen tijdens de wintermaanden verkrijgbaar is. De introductie wordt met de campagne ‘Het is weer om te genieten’ ondersteund op tv, in bioscopen, in print, op de winkelvloer en online. Grolsch Winterbok is er op tap en in 3 x 30cl flesjes voor retail en slijterijen. Bron: @FoodClicks Bieren - Grolsch lanceert in week 48 voor het eerst een Winterbok. Het is de vierde seizoensvariant die de Enschedese bierbrouwer lanceert, na de Lentebok, Herfstbok en ZomerWeizen. Volgens Grolsch heeft de nieuwe Winterbok ‘een zachtzoete kruidige smaak van honing, kaneel en speculaas’. Grolsch Meesterbrouwer Guy Evers heeft zich voor het nieuwe bier laten inspireren door de typerende smaken van het winterseizoen. De Winterbok betreft een speciale editie die alleen tijdens de wintermaanden verkrijgbaar is. De introductie wordt met de campagne ‘Het is weer om te genieten’ ondersteund op tv, in bioscopen, in print, op de winkelvloer en online. Grolsch Winterbok is er op tap en in 3 x 30cl flesjes voor retail en slijterijen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bierbrouwer Grolsch produceert groen gas uit afvalwater

Duurzaamheid - Bierbrouwer Grolsch heeft met succes het eerste groen gas geproduceerd uit eigen afvalwater. Op het terrein van de brouwerij is een groen gasinstallatie geplaatst die jaarlijks 1 miljoen Nm3 groen gas uit biogas gaat produceren. Dit komt overeen met het gasverbruik van ongeveer 700 Twentse huishoudens.

Lees berichtGrolsch doet kartonnen draagtrays in de ban

Bierbrouwer - Bierbrouwer Grolsch neemt afscheid van de kartonnen festivaldraagtray en schakelt volledig over op herbruikbare draagtrays van gerecycled plastic. De bierbrouwer wil daarmee de hoeveelheid afval op de festivalterreinen verkleinen en meer bewustwording bij de festivalbezoekers realiseren.

Lees berichtGrolsch laat Meesterbrouwer klant adviseren

Actie - Winkelbezoekers kunnen voortaan ‘Advies van de Meesterbrouwer’ van Grolsch vragen voor een passend biertje. De bierbrouwer heeft een interactief display ontwikkeld, waar consumenten een Grolsch bier kunnen scannen en advies krijgen van Meesterbrouwer Marc Janssen.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid