Nederlands Frituurcentrum zoekt mystery guests


Nederlands Frituurcentrum zoekt mystery guests

Cafetaria - Voor de Nationale Smulgids en de keurmerken voor professionele frituurders is het Nederlands Frituurcentrum op zoek naar extra mystery guests. Wie werkzaam is in of bekend is met de frituurbranche – en dol is op gefrituurde lekkernijen en specialiteiten – wordt aangemoedigd zich te melden.

Het huidige korps van mystery guests wordt uitgebreid vanwege de verschillende activiteiten die het Nederlands Frituurcentrum en de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) in 2022 ontplooien. De mystery guest is onderdeel van het keurmerk Goed Gefrituurd, waarmee bedrijven aantonen dat ze uitblinken in Vakmanschap, Veiligheid & hygiëne en Verantwoordelijkheid. Bij ProFri wordt het keurmerk Goed Gefrituurd vanaf 2024 de basis van het lidmaatschap.

Nationale Smulgids

Het Nederlands Frituurcentrum zet mystery guests ook in voor de Nationale Smulgids. Dit is een consumentengids met frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn. In 2022 krijgen niet alleen de bedrijven met het keurmerk Goed Gefrituurd een vermelding in de Smulgids, maar kunnen cafetaria's, snackbars en andere frituurbedrijven zich ook aanmelden via open inschrijving. Hoe deze open inschrijving in z'n werk gaat, wordt binnenkort bekendgemaakt. De Nationale Smulgids wordt gepresenteerd tijdens het Frituurwereld Event op maandag 26 september.

Verder stuurt het Nederlands Frituurcentrum mystery guests op pad voor het keurmerk 'Met Goud Bekroond' voor huisgemaakte specialiteiten. Ook met dit keurmerk kunnen bedrijven een plekje verwerven in de Nationale Smulgids.    

Profiel mystery guest

Een mystery guest van het Nederlands Frituurcentrum is:

- bekend met of werkzaam in de frituurbranche

- dol op gefrituurde lekkernijen en specialiteiten die voortkomen uit het frituurambacht

- kan regelmatig bezoeken uitvoeren en hierover rapporteren

- minimaal 18 jaar

- in het bezit van eigen vervoer

- goed telefonisch en/of per e-mail bereikbaar

- positief kritisch

- in staat waarnemingen goed onder woorden te brengen

- betrouwbaar en nauwkeurig

- goed in de Nederlandse taal in woord en geschrift

Vergoeding

Mystery guests bezoeken in opdracht van het Nederlands Frituurcentrum een cafetaria, snackbar of ander frituurbedrijf krijgen voor hun werkzaamheden een vergoeding. Aanmelden en meer informatie bij het Frituurcentrum.

Bron: Nederlands Frituurcentrum

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHoreca vraagt in spoedoverleg nogmaals om versoepelingen

Actie - Brancheorganisaties in de horeca hebben tijdens een spoedoverleg met minister van Economische Zaken Micky Adriaansens grote zorgen geuit over de situatie die nu ontstaat in de samenleving. Horecaondernemers zijn woedend dat de maatregelen voor onder meer winkels waarschijnlijk worden versoepeld, maar voor horeca niet.

Lees bericht


‘Opnieuw dreun voor de horeca, ondernemers woedend’

Coronamaatregelen - De berichten die in de media verschijnen over de verplichte dagelijkse sluiting van de horeca om 19.00 uur leiden tot veel woede bij horecaondernemers. Dat laat althans de Horeca Alliantie weten. Ook Koninklijke Horeca Nederland KHN) riep vandaag in paginagrote krantenadvertenties het kabinet op de horeca niet het kind van de rekening te laten zijn bij het nemen van...

Lees bericht


Kwalitaria krijgt derde locatie in Amsterdam

Formulenieuws – Amsterdam is een Kwalitaria rijker. Na twee vestigingen in Amsterdam-Oost, heeft de cafetariaformule nu een vestiging geopend aan de Hobbemakade in Amsterdam-Zuid. Twee broers zien in de locatie uitstekende mogelijkheden, vooral met bezorging.

Lees bericht

Raad voor Volksgezondheid: “Niet alleen snackbars benoemen”

Actie - In het maatschappelijke debat over de gezondheidsachterstand in Nederland, mogen snackbars en fastfoodwinkels niet als enige bedrijfstak worden genoemd als veroorzaker van het probleem. Dat zegt Stannie Driessen, directeur van de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving, bij de overhandiging van het manifest door ProFri.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid