Negende Jumbo Foodmarkt opent in Dordrecht


Verschillende Verskeukens bij Jumbo Foodmarkt in Dordrecht

Formulenieuws – Inwoners van Dordrecht kunnen vanaf woensdag terecht in de nieuwe Jumbo Foodmarkt in winkelcentrum Sterrenburg. Het gaat om de negende foodmarkt in Nederland en betreft een franchiselocatie, die gerund wordt door het ondernemers-duo Jan-Willem en Jeroen Lemkes.

De ruim 3.500 m² grote locatie, voorzien van Verskeukens en Foodcafé, werd geopend in het bijzijn van de Raad van Bestuur van Jumbo Supermarkten. Klanten hebben in de Jumbo Foodmarkt keuze uit een compleet en gevarieerd assortiment, zoals verse avondmaaltijden, verse pizza, sushi, gegrilde kip en Dordtse specialiteiten. Ook is er een Foodcafé met 100 zitplaatsen, waar klanten terecht kunnen voor een verse maaltijd of voor de koffiespecialiteiten van La Place.

Versbereide producten

De nieuwe Jumbo Foodmarkt combineert het beste van Jumbo en La Place. Naast een zeer uitgebreid foodassortiment, heeft de winkel diverse Verskeukens waar iedere dag maaltijden bereid worden door versspecialisten. Daarnaast kunnen klanten terecht voor huisgemaakte quiche en soep. Op het menu staan ook gerechten als een Jumbo hotdog, een juicy hamburger en loaded fries met stoofvlees. Naast maaltijden vinden klanten hier vers belegde broodjes, verse sappen en smoothies voor het ontbijt- en lunchmoment. Klanten kunnen de maaltijden uit de Verskeukens mee naar huis nemen of ter plekke nuttigen in het Foodcafé.

Overtreffen van verwachtingen

Colette Cloosterman-Van Eerd, CCO en mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, wil met de nieuwe winkel blijven verrassen: “We zijn ontzettend trots op de opening van de negende Jumbo Foodmarkt. Als supermarkt spelen we continu in op de wensen van klanten en willen we verwachtingen overtreffen. Zo laat deze winkel klanten kennis maken met het beste op het gebied van gezond, gemakkelijk en lekker eten. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes waarmaken.”

Bron: Jumbo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Valora Food Service Duitsland vergroot slagkracht management

Benoeming –  Valora Food Service Duitsland, het moederbedrijf van onder andere de BackWerk-formule, breidt het management uit met twee nieuwe leden. Dick de Vilder treedt toe en krijgt de algehele verantwoordelijkheid voor de BackWerk formule en Angelo Mans zal verantwoordelijk worden voor alle product gerelateerde zaken, van productontwikkeling tot supply chain management.

Lees bericht


La Place breidt thuisbezorging uit met Uber Eats

Formulenieuws – Na Thuisbezorgd.nl gaat La Place de thuisbezorging verder uitbreiden met Uber Eats. Voortaan is het mogelijk om alle producten en gerechten van La Place via het online bestelplatform Ubereats.com of de Uber Eats-app thuisbezorgd te krijgen.

Lees bericht
Jumbo scherpt strategie aan en vernieuwt topstructuur

Formulenieuws - Op basis van een uitgebreide strategische analyse heeft Koninklijke Jumbo Food Groep haar nieuwe Meerjarenplan geïntroduceerd met daarin een aanscherping van de koers. De nieuwe strategie is erop gericht de sterke positie van Jumbo verder uit te bouwen in zowel de winkels als online. Tegelijkertijd past het bedrijf haar topstructuur aan. Dat meldt de supermarktketen donderdag in...

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid