Nestlé benoemt Erik Rikken als nieuwe commercieel directeur Nederland


Erik Rikken nieuwe commercieel directeur Nestlé Nederland

Benoeming  – Erik Rikken wordt per 1 augustus de nieuwe commercieel directeur van Nestlé Nederland.  Hij volgt Marjolijn Niggebrugge op na haar benoeming tot Business Manager Plant-Based Meal Solutions voor Europa, Noord Afrika en het Midden Oosten.

Rikken trad in 2007 in dienst bij Nestlé Nederland als trainee en vervulde vervolgens verschillende commerciële posities in category, product & key accountmanagement in retail en out-of-home. In zijn laatste rol was Rikken als customer development lead verantwoordelijk voor de samenwerking met een aantal strategische klanten. In deze rol heeft hij de omnichannel samenwerking met deze klanten verdiept en verbreed. Daarnaast heeft Rikken de uitvoering van diverse strategische lanceringen begeleid in verschillende categorieën voor merken als Starbucks, Garden Gourmet, MezEast en recentelijk Wunda.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nestlé Internationaal maakt sterke groei door in 2021

Jaarcijfers - Voedingsconcern Nestlé heeft internationaal een sterk groei doorgemaakt in 2021. Dat blijkt uit de gepresenteerde jaarcijfers. Ook in Nederland presteerde het bedrijf goed. De categorieën koffie en dierenvoeding lieten een sterke groei zien, maar vooral ook in plantaardig eten en drinken deed het bedrijf het goed.

Lees bericht


EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht

HMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid