Nestlé introduceert KitKat Vegan


Introductie – De vraag naar meer plantaardig is nu ook terug te vinden bij de chocoladeproducten. Vanaf half oktober introduceert Nestlé de nieuwe KitKat Vegan, onder de naam KitKat V.

KitKat V is vooralsnog tijdelijk en in beperkte oplage verkrijgbaar bij Jumbo en Albert Heijn, maar bij succes kijkt Nestlé of het product standaard in het assortiment kan worden opgenomen.

Het product is gecertificeerd als vegan product en is gemaakt van 100% duurzaam ingekochte cacao, afkomstig van het Nestlé Cocoa Plan in samenwerking met Rainforest Alliance.

KitKat is constant bezig met innovaties en het inspelen op behoeften van de consument. Zo zijn er de afgelopen jaren verschillende nieuwe smaken op de markt gebracht, zoals de KitKat Ruby, KitKat Chunky Cookie Dough of KitKat Green Tea Matcha.

Nestlé Cocoa Plan

Het Nestlé Cocoa Plan werd gelanceerd in 2009 met als pilaren Beter leven, Betere landbouw en Betere cacao. Het is het resultaat van een co-creatie van alle partijen in de cacaoketen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Starbucks lanceert nieuw koffie-concept met warme en koude dranken

Introductie – Starbucks komt met een nieuw ‘Self-Serve’- koffieconcept. Deze zelfbedieningsautomaat is de eerste van Starbucks die zowel warme als ijskoude dranken serveert, samen met zuivelvrije melkalternatieven. De nieuwe automaat, maakt onderdeel uit van het We Proudly Serve Starbucks Coffee Program, dat samen met Nestlé Professional is opgezet. Eerste kennismaking in Nederland voor consumenten zal zijn bij enkele Shell-tankstations.

Lees bericht


Nestlé en Rode Kruis zorgen voor goede start schooljaar

Actie - Geef elk kind een goede start van het schooljaar, zo luidt de boodschap van het Rode Kruis en Nestlé dit jaar. Tijdens de actie ‘Back to School’, die loopt van 30 augustus tot en met 19 september, doneert Nestlé bij elke aankoop van een Nestlé product bij Albert Heijn 10 cent aan het Rode Kruis.

Lees bericht

Nestlé organiseert culinair wildevent

Inspiratie – Nestlé’s CHEF viert de start van het wildseizoen met een exclusief IAMCHEF event op 9 oktober. De dag met de naam 'The Game is On' bestaat uit workshops en inspiratie voor de Nederlandse gastronomie. ‘CHEF wil de chef de hero laten zijn en hen de benodigdheden aanreiken die het mogelijk maken om een signatuur te ontwikkelen en gerechten te...

Lees bericht

Marcel de Leeuw (Hilton) nieuwe gezicht CHEF-lijn Nestlé Professional

Persoonlijk – Marcel de Leeuw, chef kok bij DoubleTree by Hilton Amsterdam wordt het nieuwe gezicht van Nestlé Professional. Als Chef2Chef-manager gaat De Leeuw samenwerken met culinair adviseur Edwin Detering, die al enige tijd is verbonden aan het bedrijf. Paul Stoop, de huidige senior sous chef van het hotel, volgt Marcel de Leeuw op bij het DoubleTree. Nestlé maakte dat...

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid