New York Pizza gaat ook Dunkin’ donuts aanbieden


Formulenieuws – Naast Jumbo-klanten en de automobilisten bij tankstation De Lucht langs de A2, kunnen nu ook de klanten van New York Pizza de donuts van Dunkin’ bestellen. Vanaf vandaag gaat de pizzaketen de twee populairste aanbieden aan hun klanten. De samenwerking stelt de pizzaliefhebbers in staat om de zoete traktatie aan hun bestelling toe te voegen, zowel in een van de meer dan 200 vestigingen van New York Pizza als op newyorkpizza.nl. Het gaat om de smaken Strawberry Rainbow en White Chocolate Cookie. Dunkin'heeft ook ekele eigen vestigingen in de grotere steden. Populair “Met deze samenwerking kunnen we onze klant een uniek product bieden,” laat Joost Geurtsen, Marketing Director bij New York Pizza weten. “Dunkin’ groeit ontzettend hard en is uitermate populair bij onze klanten. In navolging op het succes van onze partnership met Ben & Jerry’s binden we met deze introductie weer een mooi merk aan New York Pizza.” Tien miljoen pizza’s New York Pizza is opgericht door Richard Abram en de broers Max en Philippe Vorst, die in 1993 ‘the original slice’ vanuit New York naar Nederland haalden. Momenteel telt New York Pizza 200 vestigingen in Nederland, waarvan 90% bezorgdiensten leveren. Het bedrijf verwacht dat er in 2019 meer dan tien miljoen pizza’s over de toonbank zullen gaan. Vorig jaar werd de ‘Double Tasty’ (half-om-half belegd) het meest verkocht en kwam de omzet van New York Pizza Nederland uit op 95 miljoen euro. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Minimumleeftijd maaltijdbezorgers Domino’s op 16 jaar

Formulenieuws - Domino’s verhoogt de minimumleeftijd van haar bezorgers naar 16 jaar. Eerder dit jaar in april werd de leeftijd door de pizzaketen al aangepast voor de eigen winkels, maar die minimumleeftijd van de maaltijdbezorgers geldt nu ook voor de aangesloten franchisers.

Lees bericht

Dunkin’, RUMAG. en Thuisbezorgd gaan donuts uitdelen

Actie – Koffie- en donutketen Dunkin' heeft de handen ineengeslagen met RUMAG. en Thuisbezorgd en gaat de komende week elke dag aan 50 initiatieven, bedrijven en personen donuts uitdelen. Het initiatief is bedacht om in deze tijd ook iets terug te geven: #MakingItWorkTogether.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid