New York Pizza lanceert ‘s werelds eerste pizzabezorger de ruimte in


Formulenieuws - New York Pizza start een zoektocht naar ‘s werelds allereerste pizzabezorger in de ruimte. Het pizzabedrijf ziet het spectaculaire initiatief maakt ook als ultieme poging nieuwe bezorgers te vinden in een krappe arbeidsmarkt.

De pizzaketen heeft momenteel meer dan 500 vacatures openstaan. Potentiële bezorgers kunnen zich melden door te solliciteren op een van de vacatures op newyorkpizzajobs.com. Voor één van de bezorgers heeft New York Pizza een plek gereserveerd bij de eerst mogelijke commerciële ruimtevlucht.

Volgens New York Pizza kan de eerste pizzabezorger, met in achtneming van planning en voorbereiding, in 2023 de ruimte in. CEO en oprichter New York Pizza Philippe Vorst: “We willen simpelweg het tofste bedrijf voor bezorgers zijn. Zeker nu iedereen de krapte op de arbeidsmarkt voelt, gaan we heel ver om dit voor elkaar te krijgen. Dus kom je bij ons werken dan is zelfs de sky niet de limit”.

Pizzabezorger in space

Pizzabezorgers die minimaal vier maanden in dienst zijn bij New York Pizza maken kans op het plekje in de space shuttle. Komend jaar bepalen klanten van de pizzaketen dan wie de allerbeste pizzabezorger van Nederland is. Daarna begint voor de gelukkige winnaar de training voor de allereerste pizzabezorging in de ruimte. Philippe Vorst: “In 2023 bestaan we ook nog eens 30 jaar. Een extra mooi moment om als eerste pizzaketen wereldwijd een pizza in de ruimte proberen te bezorgen.”

Bron: NYP/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
New York Pizza wil fors blijven groeien

Formulenieuws – Het jaar 2021 is een prachtig en zeer succesvol jaar voor pizzaketen New York Pizza. Met maar liefst 28 openingen in Nederland, 5 openingen in België en ook nog de acquisitie van 3 ketens in Duitsland was dit het meest succesvolle jaar in de geschiedenis. Maar daar stopt het niet. Onlangs opende de pizzaketen de 250ste locatie in Nederland in Cuijk.

Lees bericht

New York Pizza neemt Duitse pizzaketen Stückwerk over

Overname - New York Pizza, de grootste Nederlandse pizzaketen, heeft de Duitse pizzaketen Stückwerk overgenomen. De overname is onderdeel van de internationale plannen van de franchiseorganisatie om in Duitsland uit te groeien tot een van de grootste spelers in de pizzabezorgmarkt.

Lees bericht


New York Pizza voor grootste deel in Noorse handen

Overname - New York Pizza, een van de grootste Nederlandse pizzaketens, wordt grotendeels verkocht aan het Noorse Orkla Group. Orkla heeft al tientallen merken in handen op het gebied van levensmiddelen. De Noren, die vooral geïnteresseerd zijn in het Nederlandse pizzadeeg, krijgen 75 procent van het bedrijf in handen.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid