New York Pizza voortaan op zondag open voor de lunch
Formulenieuws – Liefhebbers van pizza’s, sides en desserts kunnen vanaf zondag 21 april voortaan voor hun lunch ook terecht bij de vestigingen van New York Pizza. Alle vestigingen van het Nederlandse delivery-bedrijf gaan vanaf die datum voortaan vanaf 12.00 uur open. Nieuw op het menu komen dan tevens de Toasted Sandwiches.
Met de opening op zondag speelt New York Pizza beter in op de wensen van de klant en de snelgroeiende lunchmarkt. “Nederlanders lunchen steeds vaker buiten de deur en laten meer en meer hun maaltijden bezorgen. Het afgelopen jaar hebben we met tientallen vestigingen uitvoerig getest en deze testen waren zonder landelijke marketing al zeer succesvol. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen gaan we nu met al onze 200 vestigingen landelijk open voor lunch op zondag,” aldus Philippe Vorst, directeur en oprichter van New York Pizza.
Toasted Sandwiches
Nieuw zijn de zes soorten Toasted Sandwiches. “De sandwiches hebben de bite van een broodje, maar wel met een New Yorkse twist, zoals je van New York Pizza gewend bent” aldus Vorst. Hiermee speelt het bedrijf op een eigen manier in op de broodcultuur in Nederland. De Toasted Sandwiches zijn te verkrijgen in de smaken Caprese, Shoarma, Tuna Melt, Ham & Cheese, All The Meats en Hete kip.
Bron: New York Pizza/@FoodClicks
Formulenieuws – Liefhebbers van pizza’s, sides en desserts kunnen vanaf zondag 21 april voortaan voor hun lunch ook terecht bij de vestigingen van New York Pizza. Alle vestigingen van het Nederlandse delivery-bedrijf gaan vanaf die datum voortaan vanaf 12.00 uur open. Nieuw op het menu komen dan tevens de Toasted Sandwiches.
Met de opening op zondag speelt New York Pizza beter in op de wensen van de klant en de snelgroeiende lunchmarkt. “Nederlanders lunchen steeds vaker buiten de deur en laten meer en meer hun maaltijden bezorgen. Het afgelopen jaar hebben we met tientallen vestigingen uitvoerig getest en deze testen waren zonder landelijke marketing al zeer succesvol. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen gaan we nu met al onze 200 vestigingen landelijk open voor lunch op zondag,” aldus Philippe Vorst, directeur en oprichter van New York Pizza.
Toasted Sandwiches
Nieuw zijn de zes soorten Toasted Sandwiches. “De sandwiches hebben de bite van een broodje, maar wel met een New Yorkse twist, zoals je van New York Pizza gewend bent” aldus Vorst. Hiermee speelt het bedrijf op een eigen manier in op de broodcultuur in Nederland. De Toasted Sandwiches zijn te verkrijgen in de smaken Caprese, Shoarma, Tuna Melt, Ham & Cheese, All The Meats en Hete kip.
Bron: New York Pizza/@FoodClicks
Onderzoek - Nederlanders geven jaarlijks €1,9 miljard uit bij de grootste fastfoodketens in Nederland. Per bezoek spenderen ze gemiddeld €23. De uitgaven zijn het hoogst bij sushi-zaken en onder 35- tot en met 49-jarigen.
Interview - Een nieuw logo, een eigentijdse uitstraling binnen en buiten, verpakkingen die in lijn zijn met de nieuwe uitstraling. Er is veel veranderd bij cafetariaformule AnyTyme. Maar de belangrijkste wijzigingen zijn misschien onzichtbaar. Aan de achterkant van het bedrijf zijn namelijk de inkoopcondities, de infrastructuur en de afspraken verbeterd en is er een organisatie opgetuigd waarmee de formule geschikt...
Onderzoek – Lunchroom- en cafetariaformule 't Bakhuus heeft de hoogste klantloyaliteit in de fastfoodbranche. Maar liefst 92% van de klanten wil er opnieuw eten. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Fastfoodketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 7.200 Nederlanders.
Benoeming - Philippe Vorst, de oprichter van New York Pizza, neemt na 32 jaar afscheid. Hij draagt vanaf 15 augustus de leiding over aan Debbie Klein, de nieuwe CEO van New York Pizza en Euro Pizza Products. Vorst blijft betrokken bij de toekomst van het bedrijf als lid van de Raad van Commissarissen van The European Pizza Company (TEPC).
Formulenieuws – Nederlands grootste pizzaketen, New York Pizza, viert een dubbele mijlpaal: op 29 december is de opening van haar 300ste vestiging in Nederland in het jaar dat de keten 30 jaar bestaat.
Introductie - New York Pizza introduceert een nieuw ontwikkelde deegsoort met een flinterdunne en krokante bodem. De nieuwe deegsoort heet ‘Thin & Crispy’ en heeft een stuk minder calorieën. De bodem zorgt er ook voor dat de pizza krokant is en de verse toppings beter zijn te proeven.