New York Pizza wil fors blijven groeien


Pizzaketen New York Pizza ziet groeimogelijkheden voor zo'n 30 nieuwe locaties dit jaar

Formulenieuws – Het jaar 2021 is een prachtig en zeer succesvol jaar voor pizzaketen New York Pizza. Met maar liefst 28 openingen in Nederland, 5 openingen in België en ook nog de acquisitie van 3 ketens in Duitsland was dit het meest succesvolle jaar in de geschiedenis. Maar daar stopt het niet. Onlangs opende de pizzaketen de 250ste locatie in Nederland in Cuijk.

New York Pizza is een Nederlandse fastfoodketen gespecialiseerd in pizza's. De individuele vestigingen worden beheerd door franchisenemers. In 2021 werd New York Pizza overgenomen door het Noorse Orkla en ondergebracht bij Consumer & Financial Investments samen met het Finse Kotipizza.

New York Pizza laat inmiddels ook de internationale ambities zien. Het bedrijf nam recent twee Duitse pizzaketens over , te weten Flying Pizza en Pizza Planet. Terwijl het even daarvoor bij onze oosterburen ook al pizzaketen Stückwerk had ingelijfd. Het totaal aantal locaties in Duitsland komt daarmee uit op 107. New York Pizza heeft de ambitie in Duitsland een van de grootste spelers worden op de pizzabezorgmarkt, zo laat het bedrijf weten.

In Nederland wil de pizzaketen dit lopende jaar opnieuw fors groeien in aantal locaties. Gedacht wordt aan zo’n dertig nieuwe vestigingen; gestreefd wordt naar 300.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsNew York Pizza neemt Duitse pizzaketen Stückwerk over

Overname - New York Pizza, de grootste Nederlandse pizzaketen, heeft de Duitse pizzaketen Stückwerk overgenomen. De overname is onderdeel van de internationale plannen van de franchiseorganisatie om in Duitsland uit te groeien tot een van de grootste spelers in de pizzabezorgmarkt.

Lees bericht

New York Pizza voor grootste deel in Noorse handen

Overname - New York Pizza, een van de grootste Nederlandse pizzaketens, wordt grotendeels verkocht aan het Noorse Orkla Group. Orkla heeft al tientallen merken in handen op het gebied van levensmiddelen. De Noren, die vooral geïnteresseerd zijn in het Nederlandse pizzadeeg, krijgen 75 procent van het bedrijf in handen.

Lees berichtDomino’s ondertekent partnerships in dierenwelzijn

Formulenieuws - Domino’s Pizza Enterprises, heeft een Europees partnership gesloten met dierenwelzijn organisatie CIWF (Compassion In World Farming). Met deze samenwerking zet de keten een volgende stap in het verbeteren van de leefomstandigheden van dieren. De pizzaketen tekent ook het Better Chicken Commitment.

Lees bericht

Domino’s wil 15% vrouwelijke franchisers in 2023

Formulenieuws –Domino’s wil meer vrouwelijke franchisers hebben. De pizzaketen geeft aan in 2023 15 procent vrouwelijke ondernemers te willen hebben. Om dat te bereiken wordt gestart met het aantrekken van vrouwelijke pizzabezorgers, want 90% van de pizzabezorger wordt uiteindelijk franchiser.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid