Nice to Meat neemt Triple Meat & Specials over


Martijn Tros (l) van Triple Meat & Specials met Nice to Meat-eigenaar Mikel Pouw bij het hoofdkantoor in Almere

Overname - Horecaslagerij Nice to Meat neemt Triple Meat & Specials in Warmenhuizen over. Triple Meat bestaat sinds 2008 en is vleesspecialist voor zo’n 100 horecabedrijven in Noord-Holland.

Nice to Meat krijgt door de overname een groter belang in Noord-Holland. Dat gebied wordt door Mikel Pouw, directeur van Nice to Meat, ook gezien als een goede groeimarkt, met name door de toename van het toerisme. “Voor ons betekent de overname dat we in één klap prominent vertegenwoordigd zijn in dit deel van Nederland. We wisten dat Martijn Tros, eigenaar van Triple Meat, om zich heen aan het kijken was naar een professionele partij van een minimaal gelijkwaardig niveau. Wat wij ook delen is de passie voor het ambacht en het bewerken van mooi vlees.” Martijn Tros, directeur van Triple Meat ziet in Nice to Meat vooral een partner waarmee Triple Meat een volgende stap kan zetten. Hij blijft voorlopig verbonden aan de zaak.

Topklanten

Nice to Meat in Almere, dat dit jaar 127 jaar bestaat, neemt per direct alle klanten van Triple Meat over en alle dertig werknemers van het Noord-Hollandse bedrijf. Het familiebedrijf Nice to Meat telt circa 1000 klanten in de top van de markt met afnemers zoals Vermaat Groep, Inter Scaldes, Rijks Restaurant, Parkheuvel en tophotels als Hotel Okura Amsterdam en Chateau Neercanne. Maar het bedrijf levert ook aan succesnummers als Loetje, de Harbour Club en Entourage Group.

Triple Meat & Specials zal verder gaan onder de naam Nice to Meat. De vestiging in Warmenhuizen zal eind volgende maand worden gesloten. Ook de transportbusjes van het Noord-Hollandse bedrijf gaan over naar Nice to Meat. Verdere financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Kookwedstrijd ‘Generational Flavours’ voor alle koksopleidingen

Wedstrijd - Rational Nederland organiseert samen met een aantal partners een kookwedstrijd ‘Generational Flavours’ voor alle koksopleiding. Bij de wedstrijd draait het om de smaak van de jongeren. Centraal dus de vraag: Wat kook jij als je familie of vrienden over de vloer komen en je indruk wil maken? Jonge kooktalenten die mee willen doen, moeten een team samenstellen uit...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid