Nieuw Café Bonjour bij TotalEnergies Boekelermeer Alkmaar


Nieuwe Café Bonjour bij GP Groot Boekelermeer in Alkmaar / Foto bij: Erik Boschman Fotografie, Alkmaar

Petrol – GP Groot heeft de shop van tankstation TotalEnergies Boekelermeer in Alkmaar volledig verbouwd.  De shop is niet alleen uitgebouwd met veertig vierkante meter, maar heeft ook een totale make-over gekregen en is voorzien van de shopformule Café Bonjour.

De bakery van TotalEnergies zet in op kwaliteit en beleving. Gasten kunnen terecht voor koffie van barista kwaliteit, verse sappen en ambachtelijk bereide broodjes. Ook staan er diverse snacks, hamburgers en patat op de menukaart. Pieter Talsma, directeur GP Groot brandstoffen en oliehandel: “De shop heeft een moderne en sfeervolle ambiance gekregen die helemaal past in deze tijd. Uiteraard kunnen er ook grote bestellingen van belegde broodjes of snacks voor thuis of op het werk worden geplaatst. Binnenkort wordt hier een website voor gelanceerd.”

 GP Groot

GP Groot brandstoffen en oliehandel is een familiebedrijf in brandstoffen, gas en smeermiddelen, exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merkconcepten Argos, Total en NXT worden zo’n 60 bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd. GP Groot brandstoffen en oliehandel is naast GP Groot inzameling, GP Groot recycling en GP Groot infra en engineering één van de bedrijfsonderdelen van GP Groot groep.

Bron: GP Groot/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Jong Katwijk van Shell naar TotalEnergies

Petrol – De shop Eet & Gerei bij de tankstation De Jong in Katwijk is straks niet meer te vinden bij Shell, maar bij TotalEnergies. De omkleuring is vandaag gestart. Eet & Gerei is het shopconcept dat eigenaar Harold de Jong samen met groothandel Lekkerland de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Lees bericht


Onbemande tankstations nauwelijks gestegen

Analyse - Het aantal onbemande tankstations is dit jaar nauwelijks verder gestegen. Van de in totaal 4.147 benzinepompen in Nederland, worden er 2.280 zonder shop geëxploiteerd. Dat zijn er 33 meer dan vorig jaar, of te wel 0,1 procent. Bemande locaties zijn met 2 procent licht gedaald. Spectaculaire stijgingen deden zich wel voor bij het aantal (snel)laadpalen en locaties waar CNG, LNG en...

Lees bericht

Letteke van der Kruk nieuwe directeur SWO de Splinter

Benoeming - Letteke van der Kruk is per 5 juli 2021 aangesteld als de nieuwe directeur van SWO de Splinter, de inkooporganisatie van bijna 200 tankstationondernemers. Zij volgt in die functie Eric van Voorthuizen op, die om persoonlijke redenen zijn functie heeft neergelegd.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid