Nieuw Café Bonjour bij TotalEnergies Boekelermeer Alkmaar


Nieuwe Café Bonjour bij GP Groot Boekelermeer in Alkmaar / Foto bij: Erik Boschman Fotografie, Alkmaar

Petrol – GP Groot heeft de shop van tankstation TotalEnergies Boekelermeer in Alkmaar volledig verbouwd.  De shop is niet alleen uitgebouwd met veertig vierkante meter, maar heeft ook een totale make-over gekregen en is voorzien van de shopformule Café Bonjour.

De bakery van TotalEnergies zet in op kwaliteit en beleving. Gasten kunnen terecht voor koffie van barista kwaliteit, verse sappen en ambachtelijk bereide broodjes. Ook staan er diverse snacks, hamburgers en patat op de menukaart. Pieter Talsma, directeur GP Groot brandstoffen en oliehandel: “De shop heeft een moderne en sfeervolle ambiance gekregen die helemaal past in deze tijd. Uiteraard kunnen er ook grote bestellingen van belegde broodjes of snacks voor thuis of op het werk worden geplaatst. Binnenkort wordt hier een website voor gelanceerd.”

 GP Groot

GP Groot brandstoffen en oliehandel is een familiebedrijf in brandstoffen, gas en smeermiddelen, exploiteert tankstations en levert tankpasdiensten. Met de merkconcepten Argos, Total en NXT worden zo’n 60 bemande en onbemande tankstations bevoorraad en geëxploiteerd. GP Groot brandstoffen en oliehandel is naast GP Groot inzameling, GP Groot recycling en GP Groot infra en engineering één van de bedrijfsonderdelen van GP Groot groep.

Bron: GP Groot/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEerste Eazie langs de snelweg opent bij TotalEnergies

Formulenieuws – Servicestation TotalEnergies Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp opende deze week de eerste vestiging van het healthy food concept Eazie. Sandenburg-DST bracht beide klanten bij elkaar en ontwikkelde het concept & design voor de Eazie to go en het nieuwe luxe koffieconcept onder het foodservice label Café Bonjour.

Lees bericht
TotalEnergies ‘Den Ruygenhoek West’ krijgt eazie-formule

Formulenieuws - TotalEnergies-tankstation ‘Den Ruygenhoek West’ aan de A4 bij Hoofddorp wordt de eerste vestiging met een eazie in een tankstation. De Aziatische wokformule richt zich op vers en gezond eten en telt momenteel 27 locaties in Nederland, voornamelijk op high traffic-locaties, zoals treinstation en binnensteden.

Lees bericht

De Jong Katwijk van Shell naar TotalEnergies

Petrol – De shop Eet & Gerei bij de tankstation De Jong in Katwijk is straks niet meer te vinden bij Shell, maar bij TotalEnergies. De omkleuring is vandaag gestart. Eet & Gerei is het shopconcept dat eigenaar Harold de Jong samen met groothandel Lekkerland de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid