Nieuw champagne-evenement: Vignerons du Terroir


Beurzen - Door de coronacrisis zijn tal van horeca- en wijnevenementen afgelast. Toch komen Jaqueline Smit (Dis Donc) en Jasper Tasseron (Champagne Moutardier) juist nu met een nieuw initiatief: Vignerons du Terroir. Een kleinschalige champagnebeurs die maandag 26 oktober voor het eerst plaatsvindt. Locatie: wijn- en eetbar Most in Utrecht.

Bij Vignerons du Terroir is de champagne te proeven van verschillende champagnehuizen en Nederlandse importeurs. Deze editie zijn er vijf importeurs aanwezig: L’Atelier du Champagne, De Wijntherapeut, Le Vineur, Dis Donc en Champagne Moutardier. Samen laten ze ruim 40 champagnes proeven. De beurs richt zich zowel op vakprofessionals (sommeliers, inkopers en horeca- en winkeleigenaren) als wijnliefhebbers.

Coronaproof

Vanwege de coronamaatregelen en beperkte ruimte, is ervoor gekozen de dag te verdelen in verschillende tijdsblokken. Elk blok is er ruimte voor vijftig bezoekers. Professionals zijn tussen 11.00 en 17.00 uur welkom in blokken van twee uur. In de avond krijgen vijftig wijnliefhebbers exclusief toegang tot Vignerons du Terroir.

Locatie: wijn- en eetbar Most, Brusselplein 191 in Utrecht. Meer info: www.vignerons-du-terroir.com

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid