Nieuw junkfoodconcept THE GOAT opent in Rotterdam


Horecaconcept - Rotterdam heeft een nieuw junkfoodconcept gekregen: The Goat. In het restaurant kunnen gasten terecht voor fried chicken, loaded fries en burgers.

De keuken is in belangrijke mate geïnspireerd op de Amerikaanse keuken, maar kent ook verrassingen. Op de menukaart prijken daarom klassiekers zoals Chicken & Waffles, maar ook bijzondere gerechten zoals smashed burgers en de Legendairy: fried chicken met een bol ijs en siroop.

Durf

THE GOAT is opgericht door ondernemers Rolf Leliveld en Rob van den Broek. Zij hebben het aangedurfd om in coronatijd toch een nieuw foodconcept neer te zetten. Rolf is een van de eerste echte foodtruckondernemers, die eerder een bijdrage heeft geleverd om de tortilla op de kaart te zetten in Nederland. Jarenlang serveerde hij op de grote festivals zijn gerechten. Rob is creatief ondernemer en heeft vooral gevoel voor gerechten en de omgeving waarin je eet. Samen zijn ze op zoek gegaan naar een plek waar die twee werelden samenkomen. Het resultaat is THE GOAT: een hangout voor groepen en families die trek hebben in een lekkere portie junkfood van hoogwaardige kwaliteit.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid