Nieuw shopconcept ‘Effe Lekker’ van Den Hartog geopend


Interieur van het nieuwe Effe Lekker-concept van Den Hartog

Petrol – Aan de Nieuwe Tiendweg in Krimpen aan den IJssel (ZH) is vrijdag de eerste vestiging geopend van het nieuwe shopconcept ‘Effe Lekker’. Het is de eerste locatie van Effe Lekker. Later dit jaar volgt een tweede locatie.

Het concept is ontwikkeld door verschillende partijen, waaronder AB interieurbouw, BuroWauw, Carfood Motorbrandstoffen, Extensief en systeemgastronoom Rob Doorn. De sinds 1 mei aangetrokken manager Wichert Hein Van Dijk bij Carfood Motorbrandstoffen, heeft als voormalig Lidl-supermarktmanager een centrale rol gespeeld in het ontwikkelingsproces van de nieuwe shopformule.

Kwalitatief

Het hart van ‘Effe Lekker’ is een halfautomatische baristamachine. Deze staat opgesteld achter een counter, waar tevens een beperkt, maar gericht kwalitatief assortiment broodjes, koeken en andere snacks worden gepresenteerd. Er is bewust gekozen om het assortiment niet te breed te maken, om het shopconcept efficiënt voor medewerkers, maar de keuze ook voor de klanten overzichtelijk te houden.

Snelheid

Snelheid van afhandelen is een ander belangrijk aspect van Effe Lekker, daarom staan diverse technische apparaten opgesteld om medewerkers in staat te stellen snel een standaard kwaliteit product te laten serveren aan de klanten. “Het assortiment kan afhankelijk van de seizoenen veranderen, laat Van Dijk weten. De klant bepaalt. “Desnoods gaan we van de winter oliebollen bakken als de klant daarom vraagt,” aldus de manager.

Carfood

Het ESSO-tankstation in Krimpen aan den IJssel is onderdeel van het netwerk van brandstoffen- en olieleverancier Den Hartog BV uit Groot-Ammers. Carfood Motorbrandstoffen maakt daarvan onderdeel uit. Den Hartog heeft zo’n 20 tankstations met de merken ESSO en het eigen merk GT24 op verschillende plaatsen in het land.

(In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over dit nieuwe shopconcept en de toekomstplannen Den Hartog. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

De Shop is overzichtelijk gehouden en heeft een smal, maar gericht kwalitatief assortiment
Ondernemers kunnen meer 'sturen' in de consumenten keuze via een kopschap

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCoffee Fellows krijgt tweede tankstationlocatie bij ABM

Petrol – Na tankstation De Korte Duinen in Soest opent Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) een tweede locatie van Coffee Fellows bij een van de tankstations. De Avia Express locatie aan de Fruitsweg in Den Haag wordt ook de tweede locatie van Coffee Fellows in de Hofstad.

Lees bericht

WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees berichtVerkoop Fairtrade producten stijgt met 6%

Fairtrade - In 2022 steeg de verkoop van producten met het Fairtrade keurmerk op de Nederlandse markt met 6% ten opzichte van vorig jaar. In foodproducten was de stijging 8%. Als gevolg van deze volumestijging ontvingen boeren en arbeiders in Afrika, Latijns-Amerika en Azië een hogere Fairtrade premie. De premie lag in 2022 16% hoger dan het voorgaande jaar.

Lees bericht

Lidl Beste Supermarkt van Nederland in GfK zomerrapport

Verkiezing -  Lidl is in het Zomerrapport van onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot 'Beste Supermarkt van Nederland'. Dit jaarlijkse rapport beoordeelt de Nederlandse supermarkten op een aantal aspecten. Lidl is overall als beste beoordeeld op het onderdeel kwaliteit en versafdelingen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid