Nieuw shopconcept ‘Effe Lekker’ van Den Hartog geopend


Interieur van het nieuwe Effe Lekker-concept van Den Hartog

Petrol – Aan de Nieuwe Tiendweg in Krimpen aan den IJssel (ZH) is vrijdag de eerste vestiging geopend van het nieuwe shopconcept ‘Effe Lekker’. Het is de eerste locatie van Effe Lekker. Later dit jaar volgt een tweede locatie.

Het concept is ontwikkeld door verschillende partijen, waaronder AB interieurbouw, BuroWauw, Carfood Motorbrandstoffen, Extensief en systeemgastronoom Rob Doorn. De sinds 1 mei aangetrokken manager Wichert Hein Van Dijk bij Carfood Motorbrandstoffen, heeft als voormalig Lidl-supermarktmanager een centrale rol gespeeld in het ontwikkelingsproces van de nieuwe shopformule.

Kwalitatief

Het hart van ‘Effe Lekker’ is een halfautomatische baristamachine. Deze staat opgesteld achter een counter, waar tevens een beperkt, maar gericht kwalitatief assortiment broodjes, koeken en andere snacks worden gepresenteerd. Er is bewust gekozen om het assortiment niet te breed te maken, om het shopconcept efficiënt voor medewerkers, maar de keuze ook voor de klanten overzichtelijk te houden.

Snelheid

Snelheid van afhandelen is een ander belangrijk aspect van Effe Lekker, daarom staan diverse technische apparaten opgesteld om medewerkers in staat te stellen snel een standaard kwaliteit product te laten serveren aan de klanten. “Het assortiment kan afhankelijk van de seizoenen veranderen, laat Van Dijk weten. De klant bepaalt. “Desnoods gaan we van de winter oliebollen bakken als de klant daarom vraagt,” aldus de manager.

Carfood

Het ESSO-tankstation in Krimpen aan den IJssel is onderdeel van het netwerk van brandstoffen- en olieleverancier Den Hartog BV uit Groot-Ammers. Carfood Motorbrandstoffen maakt daarvan onderdeel uit. Den Hartog heeft zo’n 20 tankstations met de merken ESSO en het eigen merk GT24 op verschillende plaatsen in het land.

(In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over dit nieuwe shopconcept en de toekomstplannen Den Hartog. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

De Shop is overzichtelijk gehouden en heeft een smal, maar gericht kwalitatief assortiment
Effe Lekker is de eerste tankstationshop met een dergelijk digitaal scherm in de breedte van het promotieschap

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsUitrol locaties AH to go en bp eindelijk van start

Petrol – De samenwerking was al aangekondigd en de uitbreidingsplannen ook, maar met de opening van een AH to go in bp Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland) gaat de samenwerking tussen beide partijen nu eindelijk van start. Het plan is om dit jaar nog eens 14 bp tankstations om te bouwen, gevolgd door ruim 80 bp tankstations in 2022. Hiermee breiden Albert...

Lees bericht

Vijf tankstations krijgen nieuwe huurder bij locatieveiling

Tankstations – De huurrechten van 25 tankstations werden 8 september door het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag geveild. Vijf tanklocaties wisselden van exploitant. Een recordbedrag van ruim 27,5 miljoen euro werd geboden voor BP-tankstation ‘Honswijck’ aan de A1 bij Muiden dat voor vijftien jaar in handen komt van EG Retail Netherlands.

Lees bericht

Shell zet broodje kreeft op de menukaart

Formulenieuws – Vanaf 18 augustus staat een broodje kreeft bij alle Shell-bakkerijlocaties in Nederland op het menu. Dit exclusieve broodje maakt deel uit van het Hollandse Helden-assortiment en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Lees bericht


Van Horne opent eigen shop Buulangerie

Petrol – Buulangerie heet het nieuwe shopconcept van Van Horne Brandstoffen in Budel. Afgelopen vrijdag werd het eigen shopconcept geopend dat zich richt op verschillende eetmomenten van ontbijt, lunch en avond eten.

Lees bericht

De Broodjesbox opent derde locatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid