Nieuwbouw centrumgebouw Beekse Bergen gestart


In het gebouw keren de supermarkt, het restaurant en de snackbar terug

Leisure - Op Vakantiepark Beekse Bergen is gestart met de bouw van een nieuw centrumgebouw. Het nieuwe gebouw komt op dezelfde plek als het gebouw, dat in juni door brand werd verwoest. 

In het nieuwe pand, dat wordt gebouwd rond de thema's strand, natuur en water, keren de supermarkt, het restaurant, het zwembad en de snackbar terug. Ook de verhuurbalie van fietsen en boten komen in het gebouw te zitten, net als de receptie, die nu nog aan het begin van het park zit. Daarnaast komen er nog een animatieruimte met podium, indoorspeeltuin en multifunctionele zaal.

“De brand in juni was echt een enorme klap", meldt general manager Maikel Claassens. “We hadden net een renovatie achter de rug en het pand was helemaal klaar voor het zomerseizoen. Maar dit nieuwe gebouw gaat een waardige opvolger worden.” In het nieuwe gebouw, waar gasten vanaf het terras direct het strand op lopen, wordt gebruik gemaakt van veel natuurlijke elementen. “Het zal hierdoor heel goed aansluiten op de beleving in het park, dat draait om Afrika, water en strand", aldus Claassens. Ook het zwembad heeft een upgrade gekregen.

Het nieuwe centrumgebouw zal naar verwachting voor de zomer 2022 in gebruik worden genomen.

Bron: Vakantiepark Beekse Bergen/@FoodClicks

Impressie van de nieuwe snackbar
Het nieuwe gebouw ligt direct aan het strand in het vakantiepark

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Lockdown kost horeca 200 miljoen omzet per week

Analyse – Elke week in harde lockdown kost de horeca circa 200 miljoen euro omzet, zo blijkt uit berekeningen van ABN AMRO. De horeca kampt bovendien met enorme personeelstekorten, waarbij de uitstroom van gekwalificeerd horecapersoneel – als gevolg van de nieuwe gedwongen sluiting – alleen maar groter wordt.

Lees berichtABN AMRO verwacht dit jaar herstel vrijetijdseconomie

Leisure – De vrijetijdseconomie heeft een ongekend zwaar jaar achter de rug, maar vanaf de tweede helft van dit jaar treedt herstel op. Die verwachting noteert ABN AMRO in Sectorprognose Leisure 2021/2022. Maar zo waarschuwt de bank, het herstel verloopt moeizaam.

Lees bericht

FSIN: ‘Schade lockdown en crisis ongelijk verdeeld’

Analyse  - Binnen Foodservice is de schade van de lockdown en de coronacrisis zeer ongelijk verdeeld. Zakenhotels, catering, bedrijven in de Randstad, travel en horecabedrijven met weinig (buiten)ruimte worden het hardst geraakt. Minder hard getroffen worden leisurehotels, horeca met veel (buiten)ruimte, horeca in toeristische gebieden, fastservice en pompshops.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid