Nieuwe app en website voor horecabezorgdienst Mr. Butler


Bezorgdienst - Horecabezorgdienst Mr. Butler maakt het gasten van restaurants nog makkelijker om hun bestellingen te doen. De bestelservice voor consumenten, die door horecaondernemers zelf is opgezet, heeft een nieuwe app en website gekregen.

Mr. Butler verdient niet aan restaurants; ze verdienen samen met restaurants. De tarieven zijn laag en winsten worden afgetopt en lokaal terug geïnvesteerd. Hierdoor maakt Mr. Butler de bezorging voor de horeca haalbaar en dat is een groot goed in een door corona geteisterde bedrijfstak, zo laat het bedrijf weten. Mr. Butler is als servicedienst daarom ook door groothandel Sligro geadopteerd in het solutions-programma en via de groothandel voor de klanten van Sligro beschikbaar in de gemeenten waar de bezorgdienst actief is. Dit betreft de vier steden Den Bosch, Venlo, Nijmegen en Helmond. Mr. Butler groeit snel en om die groei te ondersteunen werd onlangs een nieuwe app en website gelanceerd. 

Passend

De oprichters van Mr. Butler komen uit de horeca en kennen de branche. Ze zijn ervan overtuigd dat maaltijdbezorging anders kan én moet. Samen met partner Sligro ontzorgen, ondersteunen en adviseren ze restaurants over maaltijdbezorging. De horecabezorgdienst verschilt niet alleen in de manier waarop wordt samengewerkt met de horecaondernemers, de bezorging gebeurt ook op een wijze die past bij de gastvrijheid en de manier waarop de restaurants die willen uitstralen, zodat uit eten thuis voelt als uit eten gaan. Bovendien staan de bezorgers op de loonlijst en worden er gerechten geserveerd die aansluiten bij de kwaliteit die je van een restaurant mag verwachten.

Voordelen

Sinds corona heeft bezorging een enorme vlucht genomen, maar veel bestellingen zitten in de hoek van de snacks. Mr. Butler wil laten zien dat het ook met restauratief eten goed kan, tegen een billijke prijs voor de ondernemer en op een passende wijze geserveerd. Max Adriaanse van The Food Station Helmond: “Mr Butler geeft ons de mogelijkheid om onze gerechten bij buurtbewoners thuis te laten bezorgen. Als wij dit zelf zouden moeten doen, hadden we bezorgfietsen nodig of extra personeel, of waren we veel geld kwijt aan te hoge commissies. Mr. Butler neemt dit allemaal uit handen.” En Kristel Schulte van Poké Perfect Den Bosch: “We dragen minder commissie af dan bij andere services. Dat is een groot voordeel. Daarnaast heeft Mr. Butler nog meer voordelen. Via de orders spaar je als ondernemer voor kortingsbonnen van Sligro. Voor ons is dat ideaal, want wij doen regelmatig inkopen bij Sligro.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Platform voor horeca lanceert marktplaats ‘no waste’

Voedselverspilling - TIPPR, het inspiratieplatform voor de horeca,  lanceert een marktplaats met overschotten en imperfecte producten. Op het platform ‘no Waste’ kunnen fabrikanten en groothandelaren producten aanbieden, die zij niet meer kunnen verkopen, maar voor een horecaondernemer tegen een gunstige prijs nog wel geschikt zijn om te gebruiken.

Lees bericht


SWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees bericht


Sligro terug op omzetniveau van voor corona

Groothandel – Sligro wist in de eerste drie maanden van dit jaar de omzet naar een niveau te brengen van voor de coronamaatregelen. Weliswaar viel de omzet in catering nog wat tegen, maar daar tegenover stond een verdere groei in bezorging aan bedrijven.

Lees bericht


Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Lees bericht

Volledig verbouwde Sligro Arnhem heropent 15 maart

Groothandel Dinsdag 15 maart wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Arnhem heropend. De opening wordt verricht door Angelique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Raymond Clements (vestigingsdirecteur Sligro Arnhem).

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid