Nieuwe City-locatie in Utrecht brengt het beste in Jumbo naar boven


Retail wint fors ten koste van foodservice door lockdown

Formulenieuws - Zoals de kanalen steeds verder vervagen, zo kruipen de verschillende formats van Jumbo ook steeds dichter naar elkaar toe. In de nieuwste gemakswinkel van Jumbo in Utrecht, die woensdag 12 februari openging, zijn veel verschillende elementen van die formats succesvol samengebracht.

Het combineren van de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels wat de organisatie in Veghel altijd zegt te doen op locaties, komt in Utrecht wel heel nadrukkelijk samen. Op de bijna 1.200 vierkante meter zijn meer dan 13.000 artikelen te vinden. Een aantal dat een reguliere supermarkt niet misstaat. Maar daarnaast heeft de vestiging aan de Rijnkade ook diverse kenmerkende versafdelingen uit het Foodmarkt-format. De klant kan namelijk kiezen uit vers bereide producten uit de eigen Verskeuken, zoals vers gemaakte pizza’s, diverse (vegetarische) maaltijden, een divers aanbod veganistische producten en verschillende salades. Ook is er een uitgebreid assortiment La Place producten.

Bezorging

Vanuit deze Verskeuken wordt ook bezorgd. In navolging van de succesvolle pilot met het thuisbezorgen van versbereide maaltijden in samenwerking met bestelwebsite Thuisbezorgd.nl gaat Jumbo vanuit deze City-locatie ook maaltijden en producten aan huis en op het werk leveren. Via de website of app van Thuisbezorgd.nl  kunnen klanten naast complete maaltijden en andere verse voedingsproducten ook kiezen uit verschillende dranken, zoals versgeperste vruchtensappen, shakes en smoothies.

Eigen eetgedeelte

Omdat het een locatie is in het centrum van Utrecht zijn de openingstijden ruim gehouden. De winkel is op maandag tot en met zaterdag geopend van 7.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur. Naast het bestellen en thuisbezorgen heeft de vestiging, net als bij de Jumbo Foodmarkt ook een eigen eetgedeelte waar de producten en gerechten ter plekke kunnen worden genuttigd. De Jumbo City, net even buiten Hoog Catharijne laat zien dat Jumbo bezig is de formats steeds beter in te vullen en aan te passen aan de locatie. Wellicht was dat ook de reden waarom er op de locatie eerst sprake was van de komst van een Foodmarkt, terwijl het een Jumbo City is geworden.

Bron: @FoodClicks

Wie snel iets wil halen voor ontbijt of lunch onderweg kan terecht in de bakkerij
Bonbons en chocolade
De herkenbare "La Place'-afdeling met smoothies en vers geperste sappen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsJumbo start in december in België met Jumbo City

Formulenieuws - Jumbo brengt haar binnenstedelijke winkelconcept Jumbo City naar België. De eerste winkel gaat op woensdag 15 december open. De eerste gemakswinkel van de supermarktketen uit Veghel komt aan de Teniersplaats 5 in het centrum van Antwerpen.

Lees bericht


Jumbo presteert goed, het wachten is op La PLace

Cijfers - Jumbo doet op alle fronten goede zaken, alleen de coronamaatregelen blijven de La Place-restaurants parten spelen. De omzet over het eerste half jaar nam vrijwel volledig autonoom toe met 5,3% ten opzichte van eerste helft 2020 en kwam uit op €5,36 miljard. Een stijging met €268 miljoen. Omdat de groei van 5,3% hoger is dan de gemiddelde marktgroei in de sector van circa 5%,...

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid