Nieuwe City-locatie in Utrecht brengt het beste in Jumbo naar boven


Retail wint fors ten koste van foodservice door lockdown

Formulenieuws - Zoals de kanalen steeds verder vervagen, zo kruipen de verschillende formats van Jumbo ook steeds dichter naar elkaar toe. In de nieuwste gemakswinkel van Jumbo in Utrecht, die woensdag 12 februari openging, zijn veel verschillende elementen van die formats succesvol samengebracht.

Het combineren van de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels wat de organisatie in Veghel altijd zegt te doen op locaties, komt in Utrecht wel heel nadrukkelijk samen. Op de bijna 1.200 vierkante meter zijn meer dan 13.000 artikelen te vinden. Een aantal dat een reguliere supermarkt niet misstaat. Maar daarnaast heeft de vestiging aan de Rijnkade ook diverse kenmerkende versafdelingen uit het Foodmarkt-format. De klant kan namelijk kiezen uit vers bereide producten uit de eigen Verskeuken, zoals vers gemaakte pizza’s, diverse (vegetarische) maaltijden, een divers aanbod veganistische producten en verschillende salades. Ook is er een uitgebreid assortiment La Place producten.

Bezorging

Vanuit deze Verskeuken wordt ook bezorgd. In navolging van de succesvolle pilot met het thuisbezorgen van versbereide maaltijden in samenwerking met bestelwebsite Thuisbezorgd.nl gaat Jumbo vanuit deze City-locatie ook maaltijden en producten aan huis en op het werk leveren. Via de website of app van Thuisbezorgd.nl  kunnen klanten naast complete maaltijden en andere verse voedingsproducten ook kiezen uit verschillende dranken, zoals versgeperste vruchtensappen, shakes en smoothies.

Eigen eetgedeelte

Omdat het een locatie is in het centrum van Utrecht zijn de openingstijden ruim gehouden. De winkel is op maandag tot en met zaterdag geopend van 7.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur. Naast het bestellen en thuisbezorgen heeft de vestiging, net als bij de Jumbo Foodmarkt ook een eigen eetgedeelte waar de producten en gerechten ter plekke kunnen worden genuttigd. De Jumbo City, net even buiten Hoog Catharijne laat zien dat Jumbo bezig is de formats steeds beter in te vullen en aan te passen aan de locatie. Wellicht was dat ook de reden waarom er op de locatie eerst sprake was van de komst van een Foodmarkt, terwijl het een Jumbo City is geworden.

Bron: @FoodClicks

Wie snel iets wil halen voor ontbijt of lunch onderweg kan terecht in de bakkerij
Bonbons en chocolade
De herkenbare "La Place'-afdeling met smoothies en vers geperste sappen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht


Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht

Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid