Nieuwe City-locatie in Utrecht brengt het beste in Jumbo naar boven


De city-vestiging heeft een eigen Foodcafé

Formulenieuws - Zoals de kanalen steeds verder vervagen, zo kruipen de verschillende formats van Jumbo ook steeds dichter naar elkaar toe. In de nieuwste gemakswinkel van Jumbo in Utrecht, die woensdag 12 februari openging, zijn veel verschillende elementen van die formats succesvol samengebracht.

Het combineren van de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels wat de organisatie in Veghel altijd zegt te doen op locaties, komt in Utrecht wel heel nadrukkelijk samen. Op de bijna 1.200 vierkante meter zijn meer dan 13.000 artikelen te vinden. Een aantal dat een reguliere supermarkt niet misstaat. Maar daarnaast heeft de vestiging aan de Rijnkade ook diverse kenmerkende versafdelingen uit het Foodmarkt-format. De klant kan namelijk kiezen uit vers bereide producten uit de eigen Verskeuken, zoals vers gemaakte pizza’s, diverse (vegetarische) maaltijden, een divers aanbod veganistische producten en verschillende salades. Ook is er een uitgebreid assortiment La Place producten.

Bezorging

Vanuit deze Verskeuken wordt ook bezorgd. In navolging van de succesvolle pilot met het thuisbezorgen van versbereide maaltijden in samenwerking met bestelwebsite Thuisbezorgd.nl gaat Jumbo vanuit deze City-locatie ook maaltijden en producten aan huis en op het werk leveren. Via de website of app van Thuisbezorgd.nl  kunnen klanten naast complete maaltijden en andere verse voedingsproducten ook kiezen uit verschillende dranken, zoals versgeperste vruchtensappen, shakes en smoothies.

Eigen eetgedeelte

Omdat het een locatie is in het centrum van Utrecht zijn de openingstijden ruim gehouden. De winkel is op maandag tot en met zaterdag geopend van 7.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur. Naast het bestellen en thuisbezorgen heeft de vestiging, net als bij de Jumbo Foodmarkt ook een eigen eetgedeelte waar de producten en gerechten ter plekke kunnen worden genuttigd. De Jumbo City, net even buiten Hoog Catharijne laat zien dat Jumbo bezig is de formats steeds beter in te vullen en aan te passen aan de locatie. Wellicht was dat ook de reden waarom er op de locatie eerst sprake was van de komst van een Foodmarkt, terwijl het een Jumbo City is geworden.

Bron: @FoodClicks

De Verskeuken van waaruit Jumbo samen met Thuisbezorgd.nl maaltijden gaat bezorgen
Wie snel iets wil halen voor ontbijt of lunch onderweg kan terecht in de bakkerij
Bonbons en chocolade
De herkenbare "La Place'-afdeling met smoothies en vers geperste sappen

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Dunkin’, RUMAG. en Thuisbezorgd gaan donuts uitdelen

Actie – Koffie- en donutketen Dunkin' heeft de handen ineengeslagen met RUMAG. en Thuisbezorgd en gaat de komende week elke dag aan 50 initiatieven, bedrijven en personen donuts uitdelen. Het initiatief is bedacht om in deze tijd ook iets terug te geven: #MakingItWorkTogether.

Lees bericht

Achter de schermen werkt ProFri succesvol door

Belangenvereniging - Het moet gezegd worden: ProFri voert in de strijd tegen de coronaeffecten en de belangen van de professionele frituurders een succesvolle koers. In nauw overleg met Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) en het Ambachtelijk IJscentrum wordt soms de publiciteit gezocht en soms juist stille diplomatie gevoerd, maar vaak met positief resultaat. Toch zijn de zorgen groot bij voorman...

Lees bericht

‘Thuisbezorgd.nl verlaagt afhaalcommissie tijdelijk tot 0%’

Bezorgdienst – Meer bezorgers aantrekken en extra personeel om het aantal nieuwe aanmeldingen te verwerken, met die maatregelen wil Thuisbezorgd.nl de inmiddels 2000 nieuwe aanmeldingen vanuit de horeca te verwerken. Ook het aantal gemeenten waar Thuisbezorgd.nl bezorgt wordt verder uitgebreid en de afhaalcommissie wordt tijdelijk verlaagd tot 0%.

Lees bericht

Bestelsite Thuisbezorgd dupe van DDoS-aanval

Bezorgdienst – Maaltijdenbezorgdienst Thuisbezorgd.nl is slachtoffer geworden van een DDoS-aanval op de website. Bestellingen komen daardoor niet door of het lukt bestellers helemaal niet om eten te bestellen. Dat laat de bezorgdienst weten via een bericht op twitter.

Lees bericht


‘Restaurants mogen blijven bezorgen, afhalen is niet toegestaan

Coronavirus - Hoewel de precieze uitwerking van alle bekendgemaakte maatregelen nog moet volgen, lijkt het er op dat afhalen van eten wordt verboden, maar dat restaurants wel maaltijden mogen bezorgen. Maaltijdenbezorger Thuisbezorg maakt bekend morgen met ondersteunende maatregelen te komen voor de getroffen horecabedrijven.

Lees bericht

Horeca probeert oplossingen te vinden in coronacrisis

Horeca - De Nederlandse horeca is op tal van manieren bezig het coronavirus het hoofd te bieden. Sommige horecagelegenheden hanteren andere openings- en sluitingstijden, andere locaties beperken het restaurantbezoek tot maximaal 80 personen en weer andere zoeken een oplossing in het afhalen en bezorgen van maaltijden.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid